ET VASKEÆGTE KØBENHAVNERBARN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NERVEPIRRENDE FORÆLDREMØDE I VUGGESTUEN

ET VASKEÆGTE KØBENHAVNERBARN

Indlægget indenholder reklame links.

signemorkebergsjostrom-4

Et vaskeægte københavnerbarn, ejer helt sikkert en cykelhjelm! Og mens de seje under bliver fragtet rundt på ladcykler ( affiliate link ) nøjes vi andre med et barnesæde hvor barnet glor direkte ind på vores numser. Awesome udsigt 😉 Jeg har haft mine forholdsregler med at cykle i København. Mest af alt nok fordi jeg er fra en lille by, uden for mange biler. Dem er der enormt mange af i København og det har virket skræmmende. Endnu mere skræmmende med et barn på cyklen! Jeg har boet i København i snart 9 år og det var vel på tide at blive en ægte Københavner. Hvilket man bestemt ikke er, uden en cykel.. Åbenbart! Alt andet lige, må jeg indrømme det sgu bare er meget nemmere at komme rundt. Det sparer enormt meget tid! Jeg har derfor fået mig en cykel og Kærlighedsvæsnet bliver nu fragtet til og fra vuggestuen med udsigten til min popo. I det første mange dage, må jeg indrømme at jeg trak cyklen til og fra vuggestuen, før jeg vovede mig ud i at cykle. Haha!

Cykelhjelme er det nye sort!
Kærlighedsvæsnet og jeg kører selvfølgelig begge med cykelhjelme. Hvilket undre mig, at alle børn og forældre ikke gør! Jeg er eddike bange for at der skulle ske os noget og kan slet ikke rumme tanken om at uheldet skulle være ude. Blot tanken om at der skulle ske mig noget, er udholdelig. Tænk, hvis jeg ikke kunne være ved hendes side. De cykelhjelme bliver på og de er virkelig seje – også selv om den gør håret uglet!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NERVEPIRRENDE FORÆLDREMØDE I VUGGESTUEN