NERVEPIRRENDE FORÆLDREMØDE I VUGGESTUEN - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MOR TID

NERVEPIRRENDE FORÆLDREMØDE I VUGGESTUEN

Indlægget indenholder reklame links.

signemorkebergsjostrom-1

Idag har vi været til det første forældre møde i vuggestuen. Det er sgu nok altid lidt nervepirrende! Altså jeg kan jo se, at mit barn stortrives, at hun er super glad for vuggestuen, social og kan så mange seje ting selv. Men nervepirrende, ved at holde et konkret møde. Et møde med pædagogernes observationer og iagttagelser af mit barn. Hvad nu, hvis der er noget hun ikke er god til? Hvad nu, hvis der er noget hvor hun ikke er aldersvarende? Uh! Vores børns trivsel, er satme vigtigt for os forældre. Alt andet lige så tager vi det dælme nært hvis vores barn ikke har det godt, er aldersvarende eller har nogle udfordringer. Yes, ser frem til hun er teenager, jeg bliver jo et nervevrag! 😉

Kærlighedsvæsnet har idag gået i vuggestuen i 1 mdr og 13 dage. OG OG OG hun har fået sindsygt meget ros på mødet idag! Ordet “dejlig” kom endda op! Jeg er pavestolt af min lille skønhed! Hun er et super trygt barn som stortrives. Hun er super glad og vildt social! Fuldstændig aldersvarende og der er ikke en finger at sætte på hende eller hendes udvikling. YEEEEES I did it! Jeg har sat’me gjort noget rigtigt! Det er ikke for at være vildt tarvelig, men synes bestemt det også er ros til mig, klap på skulderen og min mor-fortjeneste.

Pisse overdrevet stolt mor!!

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MOR TID