MOR TID - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
10 SKIDE GODE FORDELE VED AT VÆRE SINGLE MOR

MOR TID

img_3445

Er ligger jeg så. Mor kroppen er solidt plantet på sofaen med en fuldkommen ligegyldig netflix film. Jeg er træt! Ikke fordi det egentlig har været en hård dag. Det har det bestemt ikke. Men jeg er ikke helt blevet venner med baktusser kærlighedsvæsnet har slæbt med hjem fra vuggestuen. Hvilket undre mig, da kærlighedsvæsnet er forlængst kommet tilbage i sit S og vuggestuen. Mig, tjaaa.. Not really.. Well, hellere mig, end hende. Jeg har egentlig ikke noget at brokke mig over på den konto. Mit barn er rask og pisse glad! I øvrigt bliver hun idag 14 mdr. Say whaaaaat! Så sent som i morges, mens jeg sad med kaffen i hånden og kiggede på mit vidunder som spiste sin øllebrød selv. Gik det op for mig, at for blot et år siden, kunne denne jeg-spiser-selv-med-ske pige, dårligt nok holde sit hoved selv. Hvor er der dog bare sket meget på kun et enkelt år. Det er for crazy! Jeg har svært ved at følge med ind imellem, tiden går alt for stærkt og hun får konstant nye seje færdigheder med på sin vej. Faktisk gør det mig både pave-stolt og pisse sentimental, man skal fanme huske at nyde hvert enkel alderstrin.

Well.. Nu vil jeg nyde min mor tid i ro og mag mens kærlighedsvæsnet sover sødt i hendes seng. Og apropos 10 skide gode fordele ved at være single mor, så elsker at ingen taler til mig og falde i søvn på sofaen! Fantastisk plan ik?

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

10 SKIDE GODE FORDELE VED AT VÆRE SINGLE MOR