KAN DET OVERHOVEDET DISKUTERES? - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DET ER SGU'DA SØNDAG!

KAN DET OVERHOVEDET DISKUTERES?

giphy

Kan det overhovedet diskuteres? Mødres ret til at amme deres børn i det offentlige rum? Tv2 lorry sendte forleden dag et nyhedsopslag, om det hidtil mest debatterede emne. 6 seje kvinder, satte sig på Hovedbanegården og ammede deres børn, for netop at synliggøre den problemstilling man kan møde på sin vej, når man vælger at amme sit barn offentligt. Læs her. Jeg er sikker på, at største delen af os ammende kvinder, har oplevet bemærkninger og mærkværdige blikke, i de situationer hvor brysterne bliver til madkasser og vi ammer i det offentlige. I min optik, er det ikke en diskussionsklub. Mit barn er sulten og andre mennesker må sgu bare deal with it! Jeg ser det som deres issues, bestemt ikke mit.

Det er mig en gåde, hvordan nogle mennesker kan være så store modstander af kvinder der ammer offentligt. For det første kan man som mor ikke altid kontroller, hvornår ens barn har brug for næring. For det andet, så er amning det mest naturlige i verden. I dagens Danmark, hvor Nygart reklamere med nøgne flotte bryster på busserne, skulle man mene den slags snæversynede holdninger var pakket væk. Men det er desværre ikke tilfældet, når man læser de tilhørende kommentar, på nedestående links. Chok tilstand!

Am dog de børn hjemme hvis det er muligt,og hold så kæft med den sag,kvinder der ammer offentligt gør det nok mest fordi de keder sig og vil bemærkes” Jan Hansen

Igen igen … jamen for pokker am dog jeres barn hjemmefra, og træk jer lidt tilbage hvis barnet skal ammes igen ellers tag en flaske med, det er jo ikke en offentlighed. Hvis så gerne vil vise jer frem så gør det da på en anden måde end at hive “mælkemaskinen” frem, det er så trættende at man skal påduttes noget man ikke har lyst til.” Helle Hansen

WTF! Forslaget om at ammefri zone på alle de offentlige toiletter, bakker jeg i den grad op!

above-copenhagen-lookbook-released12
   

1 kommentar

  • Mark

    Første gang jeg så en café der frabad sig ammende kvinder, var sidste gang jeg satte min fod der. Helt hen i vejret over noget så fint og naturligt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

DET ER SGU'DA SØNDAG!