DET ER SGU'DA SØNDAG! - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BØRNEHØJDE I ENTREEN

DET ER SGU’DA SØNDAG!

signemorkebergsjostrom-1 signemorkebergsjostrom-5 signemorkebergsjostrom-11 signemorkebergsjostrom-13

Det er sgu’da søndag og jeg har bestemt fortjent en stor saftig bøf. Hvis jeg altså selv skal sige det! Jeg vil utrolig gerne fortælle dig, at jeg har været så overskudsagtig og lavet alt denne lækre mad selv. Men det ville være at lyve, jeg er hverken speltmor eller overskudsatig, jeg er alenemor! Desuden har jeg ikke lavet en skid andet end at hygge med mit barn og downloaded app’en Wolt! Ringeklokken buzzede løs, midt i Kærlighedsvæsnet ulve time og maden fløj ind på bordet. Saftig bøf til mig og fiske-dunser til din unge dame. Lykkelig alenemor! Hvilket får mig til at tænke på, hvordan kunne jeg glemme rødvinen!?! Jeg har fået en skøn rib eye steak fra KOA bar og gril! Endda på tilbud, denne 250 grams Rib eye steak gav jeg 99kr. for. Yes please!! Det er første gang, at jeg har bestilt mad fra Wolt, men bestemt ikke sidste!

I øvrigt, hvis du undre dig over hvorfor i al verden Kærlighedsvæsnet sidder med en Kay Bojesen abe. Kan jeg fortælle dig, at det var det bedste form for bestikkelse for at hun gad være med på mit billede. Ulve time!

above-copenhagen-lookbook-released12

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BØRNEHØJDE I ENTREEN