BØRNEHØJDE I ENTREEN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
CURLING-MOR UDEN SKAM

BØRNEHØJDE I ENTREEN

Indlægget indenholder reklame links.

nofred_mouse_b__nk_bench

Vi mangler ikke meget i vores lille oase. Lidt hist og her. Det eneste rum, som stadig mangler en god makeover er vores entre. Jeg gik fra en lejlighed på 47 kvm til en lejlighed på 104, umiddelbart på samme tid som jeg blev mor. Ting tager tid! Indretningen har været ekstrem vigtig for mig, og min minimalistiske stil er en rød tråd igennem hele lejligheden. Entreen er dog nærmest fuldstændig tom, pånær kærlighedsvæsnet’s nye reol hus for enden af den lange gang. Jeg har virkelig været i tænkeboks. Alt andet lige, entreen er det første rum man kommer ind i. Det er også et rum, hvor man skal tænke praktisk. Vores overtøj, fodtøj, huer og vanter til vinter. Der skal være en form for opbevaring. Vores entre er, som nævnt, temmelig lang og forholdsvis smal. Ikke mere end 1 meter bred. Kærlighedsvæsnet spadsere glædeligt op og ned af gangen med hendes dukkevogn og det er rigtigt for mig, at der er plads til hendes udfoldelser.

Mor med stort M og det er vigtigt med børnehøjde i entreen. NoFred har simpelthen den skønneste Mouse bænk, som alt andet lige er fuldkommen tidløs og virkelig pæn! Den fåes i flere farver men jeg har forelsket mig i eg, som også er fuldkommen perfekt sammen med disse knager fra Hagelens som jeg elsker! I øvrigt, har jeg allerede købt dette is-spejl – Cuteness! Det bliver det sødeste børnehjørne i entreen, hvor hun kan sidde og kigge på sig selv, mens hun få sko på og hendes overtøj hænger fint!

Voksne entre-afdeling: Lige pt. hænger det smukke House doctor spejl i gangen, det skal ind på mit soveværelse. Egentlig glæder jeg mig til at blive fri for at rende med røven bar, hver gang jeg skal tjekke et outfit. Vi har ingen gardiner i stuen, som jeg vel og mærket skal forbi hvergang. Desuden bor vi ud til en temmelig trafikkeret vej. Så der er nok andre, der vil takke mig for det valg 😉 Jeg har længe været fuldkommen forelsket i det her outstandig spejl, og har efterhånden lært at man skal spare op og købe det man virkelig gerne vil have. Da anden valg, aldrig får en til at gemme den første forelskelse! Desuden heller jeg lidt til at købe et par ekstra By Lassen frames til entreen. Overvejer om de skal være i støvet grøn, men helt sikkert størrelse 42, da de er super smalle. Så der er plads til lidt nøgler, huer og vanter. Måske et par børnesko!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CURLING-MOR UDEN SKAM