LEGEMAD STARTPAKKE OG LIDT OM AT FORDYBE SIG - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
VIRKELIG KORT UPDATE

LEGEMAD STARTPAKKE OG LIDT OM AT FORDYBE SIG

Indlægget indenholder reklame links!

signemorkebergsjostrom-1 signemorkebergsjostrom-2 signemorkebergsjostrom-3

Jeg har fået investeret i det, jeg mener er en pisse god legemad startpakke. Lidt af det hele, uden at være for meget eller for lidt. Fælles for det hele, er at legemaden er lavet i træ. Det kan bides i, skæres i, kysses på endda kastes med, uden at gå i stykker. Fan! Nu mangler vi bare køkkenet, som er bestilt og kommer tirsdag. Til min store glæde er Kærlighedsvæsnet vild med hendes udvalg. Hun er i forvejen van til at lege med legemad i vuggestuen. Desuden var det simpelthen en fornøjelse, at se hendes reaktion, da vi kom hjem igår og maden stod klar. Med øjne så store som tekopper, gik der ikke mange sekunder før hun var godt i gang med at lave dagens aftensmad! Mad fest i det lille hjem 😉

I øvrigt har det altid været vigtigt for mig, at Kærlighedsvæsnet kan lege alene. At hun kan fordybe sig i hendes egen leg og glemme verden omkring hende. Hun er god til det. Virkelig. Her i tigersprings perioden, kan det være lidt svært. Hvilket er ganske normalt for hende, men forsøger at være i rummet og ikke deltage i hendes leg. Det kan være virkelig svært, men vi arbejder på det! Selvfølgelig deltager jeg også dagligt og leger på livet løs. Den tid er det kærlighedsvæsnet der bestemmer og det handler ren og skær om at være nærværende. Vi kravler rundt, hopper i sengen, leger med duplo, legemad eller hvad hun nu finder interessant. Jeg har altid været af den overbevisning qua min pædagogiske uddannelse, at børn skal lærer at fordybe sig. Det giver en skide god indlærings evne på længere sigt og hjælper hende til at kunne koncentrere sig bedre. Faktisk er der to skide gode artikler på henholdsvis Vores børn og Mama, præcis om dette enme. Læs den VB her. Og mama her.

Et lille spare tip, Boozt har i øjeblikket skønne procenter på lækre brands. Jeg har lige fået shoppet lidt og købt Gardner & The Gang t-shirt og leggings med 45% og 40% rabat!

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIRKELIG KORT UPDATE