CURLING-MOR UDEN SKAM – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
LEGEMAD STARTPAKKE OG LIDT OM AT FORDYBE SIG

CURLING-MOR UDEN SKAM

signemorkebergsjostrom-3

Er det blot mig, eller er curling-mor begyndt at være et ord som bliver brugt alt for meget som det dummeste skældsord?
Forleden dag, læst jeg et indlæg fra min blog-kollega Sarah Louise. Egentlig et ganske sobert indlæg ( læs her ), om at hun havde valgt hendes to børn på det tidspunkt skulle skifte daginstitution. Grunden var nogle uoverensstemmelser og at hun ikke følte sig tryg ved den daginstitution. En ærligt indlæg, hvor ingen blev hængt ud men hvor hun beskriver den følelse hun havde. Jeg kan sagtens relatere til Sarah’s følelser. Hvis jeg ikke var tilfreds med Kærlighedsvæsnet daginstitution, så ville jeg også uden at tøve skifte. Det er da så vigtigt, at have en god mavefornemmelse, når vi aflevere vores børn! Det, som kom bag på mig, var en kommentar: “Curlingmødre!! Når et Vuggestuenbarn bliver sendt i instution 8-9 timer dagligt, skal man IKKE pege fingre af personalet!!“. Pludselig fik jeg enormt ondt i maven! Hvor tarvelig er den kommentar ikke lige?! Er man nu curling-mor, fordi man ikke ønsker at aflevere sit barn i en daginstitution, hvor man ikke er tryg?! Ej men jøsses! Så er jeg da en stolt curling-mor uden skam, hvis det er betegnelsen? Og pludselig er curling-mor, simpelthen det ondeste ord man kan sige til en mor? Vi alle har sgu da en eller anden form for curlingmor i os! Det er om nogen da vores opgave at hjælpe vores børn. Det er jo meningen, at vi mødre, hjælper dem på vej i livet. At man kan hjælpe FOR meget eller er FOR overbeskyttende, kan selvfølgelig være en enormt børnetjeneste for barnet. Men måske skal vi lige slå kold vand i blodet, før vi begynder at bruge ordet curling-mor, som det dummeste et skældsord. Hvor er det dog nemt at pege fingre af andre mennesker og endnu nemmere at pege fingre af deres børn.

Er det bare mig, som synes det er en super ærgelig tildens?

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEGEMAD STARTPAKKE OG LIDT OM AT FORDYBE SIG