ZOOLOGISK HAVE & BFF SØNDAG - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MIT BARN KAN SGU GÅ!

ZOOLOGISK HAVE & BFF SØNDAG

Indlægget indenholder reklame links.

signemorkebergsjostrom-10 signemorkebergsjostrom-11

At have årskort til Zoologisk have, er nærmest et must med tumlinger! Især når man nærmest har Zoologisk have i baghaven. Kunne det være nemmere?! Det er super skønt og virkelig hyggeligt for de kære små. Aberne er pludselig ikke kun figurer i bøgerne, men noget vi har set og snakker om. Ligesom den sødeste lille elefant unge, som virkelig studeret og selvfølgelig løveungerne, der er et klart hit. Dyr er bare spændende for børn og er et fantastisk redskab for os forældre. De giver børnene sanseoplevelser, læring og indsigt. Jeg er vild med det!!

I år var årskortet til Zoologisk have på min fødselsdags ønskeliste. Jeg er åbenbart mor med stort M, siden alt beauty og interiør er fuldkommen udelukket fra listen, som består i årskort til aktiviter sammen med kærlighedsvæsnet. Haha! Hvem havde dog troet, at jeg ville ønske mig Zoo-kort og tivoli-kort? Den er god nok! Jeg er tilsyndeladende meget voksen og ansvarlig alenemor!

I går, var Kærlighedsvæsnet og jeg på date med min veninde Stine og Sebi. De to lækkerheder har kendt hinanden siden de var små, der er 2,5 mdr i mellem dem. Sebi er simpelthen den sødeste dreng! Soph lyser op når han er i nærheden. De hygger sig gevaldigt og det er skønt at se på. Vi fik kigget på så mange dyr og købt en lille abe bamse. De var så trætte efter 2 timer, så vi trillede en tur i Frederiksberg have og BUM. Stilhed i 1,5 time! Det var en pisse skøn søndag, i virkelig BFF-style. Johan og Caroline ( fra min mødregruppe ), kom forbi til eftermiddags kaffe. Mens Kærlighedsvæsnet skubbede Johan rundt på Vilac gåvognen, fik vi sludret. Fantastisk søndag!

above-copenhagen-lookbook-released12
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MIT BARN KAN SGU GÅ!