MIT BARN KAN SGU GÅ! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
UDVALGTE ITEMS OG 20% RABATKODE PÅ MOODINGS

MIT BARN KAN SGU GÅ!

Indlægget indenholder reklame links.

signemorkebergsjostrom-1 signemorkebergsjostrom-5

En pragtfuld weekend, uden arbejde og uden blog-indlæg. Den sidste del, nærer lidt i min samvittighed. Bestræber mig jo virkelig at komme med mindst et indlæg om dagen. Men weekenden har været helgarderet til kærlighedsvæsnet og vores tosomhed. Og den har været fantastisk og fuld af dejligt kvalitetstid. Lørdag, var en ganske særlig dag i kærlighedsvæsnet’s liv! Hun tog sine første skridt, uden hjælp vel og mærket! Det er satme sejt og kæmpe stort! Jeg var sgu så heldig, at fange øjeblikket på film. Mine forældre var på besøg og efter aftensmaden rejste skønheden sig sørme bare op og spadseret en lille tur. Say whaaaaaat! Jeg er pavestolt, altså sådan helt ned i maven, armene op og kæmpe whuuuuuhu stolt! Det er da for sejt altså, mit barn kan sgu gå, spise med gaffel og ske, hun kan sige “Hej“, “Moooom, mooom” ( mor )” og “US” for bus! I øvrigt er hun er begyndt at lege med legemad og her skal der smaskes når man leger at man spiser. Cuteness! Hvor i al verden blev tiden af? Synes bestemt ikke det er længe siden at hun ikke kunne holde sit hoved selv.

Btw. Vi har shoppet lidt lækkert udsalg på house of kids, der er dælme nogle skønne ting at finde til fordelagtige priser!

 

above-copenhagen-lookbook-released12

5 kommentarer

  • Mark

    Tillykke 🙂 Der findes næsten ikke noget bedre end når de begynder at gå rundt. Nu skal du bare til at passe på alle dine nipsting som hun kan nå nu 😀 Haha
    I øvrigt cool med House of kids, men kan man også stille op når de sådan har fået nyt lækkert logo 😉 (velbekommen)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UDVALGTE ITEMS OG 20% RABATKODE PÅ MOODINGS