EN UGE MED FART OVER FELTET - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
STRAND OG MINDER

EN UGE MED FART OVER FELTET

Indlægget indenholder reklame links.

6t5a2839

Det har været en uge med fart over feltet og følelsen af at det er fredag, er ganske dejlig. Jeg har haft nogle utrolig lange arbejdsdage og har nydt dem fuldt ud. Nu er det tid til at nyde kærlighedsvæsnet og tosomheden. Siden hun blev født, har jeg ikke taget meget arbejde ind i kalenderen. Kærlighedsvæsnet har været min første prioritering. Mor med stort M. Nu hvor hun stortrives i vuggestuen, kan jeg give mere slip i hverdagene. Det er skønt at komme tilbage, ligesom det var skønt at få ekstra lang barsel med hende. Hver ting, til sin tid 😉

Arbejde. Det har været pisse livsbekræftende og givende, at arbejde med et projekt så sejt! Sammen med de dygtige Sincera og video holdet Circus alpha ville, har vi lavet Dansk Handicap forbund‘s fedeste kampagne. Den kommer ud i løbet af efteråret og shit jeg glæder mig til at vise dig den! At gøre en forskel, som gør en forskel for andre, var min sætning der betød meget for mig i mit pædagogiske arbejde. Det er fedt at blende de to verdner sammen, mit fotografiske arbejde og den pædagogiske. Dagene har været lange, tirsdag var en 14 timers arbejdsdag mens onsdag var plus minus 12 timer. Med en pause, hvor jeg hastede hjem for at hente kærlighedsvæsnet fra vuggestue. Mine forældre har hjulpet mig enormt meget, overnattet, taget nætterne, sørget for mad og hygget med min gude-skønne datter. Det single mom life, ville være noget helt andet uden deres hjælp. Det er fantastisk, både at få deres hjælp men også at se den relation som de har til kærlighedsvæsnet. Til gengæld har jeg savnet hende. Meget! Det var med sommerfugle i min mave, at jeg kom hjem for at kysse og kramme hende! I øvrigt er billedet, fra den sidste dag på settet. Det var på Værløse flyveplads, vi råbte “it’s a wrap” omkring 20.00.

Jeg har haft en vildt produktiv uge og nu er det tid til at slappe af. Nyde weekenden, med fødselsdags frokost for to af mine tætteste veninder. Daniela og Myriam. En lege-date med min veninde Stine og hende lækre søn Sebi. Nærvær er nøgleordet for weekendens udfoldelser!

above-copenhagen-lookbook-released12

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRAND OG MINDER