STRAND OG MINDER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
I DISSE DAGE

STRAND OG MINDER

Indlægget indeholder affiliate links!

signemorkebergsjostrom-1

Et billede siger mere end tusind ord. Sådan siger et gammelt ordsprog, som ganske vist er et af mine favoritter. At et billede har mange detaljer, mange fortolkninger og et billede indenholder minder. Jeg ville være fortabt uden mit kamera, som er så vigtig en del af mig. Arbejdsmæssigt, elsker jeg at skabe. Personligt, elsker jeg at fange minder. Som kærlighedsvæsnet’s første møde med en sandstrand. Det var på vores ferie til Kreta. Sammen med mine forældre havde vi simpelthen en skøn ferie, med en masse “første gangs oplevelser” for kærlighedsvæsnets vedkommende. Stranden især, var en kæmpe succes. Hun turbo kravlede mod vandet, nærstuderede sandet som også skulle smages. Super cute i hendes Iglo + Indi heldragt og MarMar sommerhat. Ej men jøsses, et dejligt minde fra sydens varme!

Det handler om at skyde billeder, skyde mange. Tiden flyver alt for hurtigt og jeg vil gemme på minder, se tilbage når hun er voksen og stor. Når jeg engang, sidder på et plejehjem og er gammel og grå, vil jeg huske tilbage på præcis disse oplevelser. Min pointe er: Skyd masser billeder af de kæreste små!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DISSE DAGE