MINE NÆSTE BØRNEVENLIGE KØB - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
FREDAG OG TUMLE HJØRNE

MINE NÆSTE BØRNEVENLIGE KØB

Reklame links.

tumlingmusthaves

Kærlighedsvæsnet fik et lækkert gavekort til Lirum Larum Leg til hendes 1 år fødselsdag. Gaven er fra hendes moster Anna og den skal bruges fornuftigt! Godt hun ikke har så meget at sige, ellers ville der kun være legetøjs biler og busser i hele hjemmet 😉 Lirum Larum Leg er en af mine fav. shops til kids-shopping. Nyder deres univers og deres legende tilgang til den måde de inspirere og henvender sig til os forbruger! Ville dog ønske, de kiggede lidt på moodings og yde samme service i forbindelse med fri fragt og kundepleje. Hader simpelthen at betale fragt, for ting jeg i teorien selv kunne slæbe med hjem fra Frederiksberg Centeret. Anyway jeg kan lide deres udvalg, hvilket i bund og grund er det vigtigste 🙂

Idag deler jeg mine næste børnevenlige køb, som appellere fuldkommen til kærlighedsvæsnets legende verden. Især B TOYS TRÆK TILBAGE BILER vil blive et kæmpe hit! Vi har allerede denne skolebus fra B toys og den er hun pjattet med! FERM LIVING BØRNEBÆNK ville være perfekt i entréen, hvor hun kunne sidde og få sko på. Det er en smule træls og ikke særlig pædagogisk at hun sidder på køkkenbordet og får sine sko på. Ja, ja don’t blame me, det fungere! Efter kærlighedsvæsnet er kommet ind på hendes eget værelse for at sove, synes jeg kun mangler en pisse søde natlampe. Vi har Miffy lampen, men synes egentlig den er lidt for stor og giver for meget lys. Den er enormt sød og skal ikke byttes ud. Ville bare tilføje DJECO SNEKUGLE, som natlampe ved sengetid. Den skulle give et super godt nat lys! FANNY & ALEXANDER, FILMKAMERA og NOFRED MOUSE CHAIR BØRNESTOL, er begge for mit behovs skyld. Synes bare begge ting er kanon cute og fuldkommen i børnehøjde!

 Lidt lørdags inspiration fra mig!

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAG OG TUMLE HJØRNE