FREDAG OG TUMLE HJØRNE - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
VITTERLIGT ET MUST FOR ALENEMØDRE

FREDAG OG TUMLE HJØRNE

I samarbejde med Jollyroom + reklame links.

signemorkebergsjostrom-3 signemorkebergsjostrom-8 signemorkebergsjostrom-10signemorkebergsjostrom-7signemorkebergsjostrom-6 signemorkebergsjostrom-9

Endnu en uge er fløjet afsted for vores vedkommende og det er endelig weekend. Den er sgu kærkommen i vores tosomhed, for det betyder kvalitetstid for den lille symbiose. Yes!! Mens weekenden står på legeplads og legeaftaler, så er planen at vi også nupper en tur i Zoologisk have. Det var simpelthen så hyggeligt sidst! Efter kærlighedsvæsnet er startet i vuggestue, er hverdagen fyldt af rutiner og gøremål. Det intime mor/barn kvalitetstid er begrænset og fuldkommen anderledes end den søde barsel tid. Misforstå mig ikke, jeg elsker at hun er startet i vuggestue og at jeg nu har frie hænder til at fordybe mig i mit arbejde. Det er trods alt også pisse hårdt at være på barsel og jeg nyder at være tilbage. Men der er et savn af sit barn og en tilvænnings-periode. Det er sgu’da også lidt mærkeligt, når man nu har været van til at være sammen 24/7. Jeg er sikker på, at pausen fra hinanden gør glæden større ved at tilbringe tid sammen. Den gør ihvertfald mig til en bedre mor, og det er mere intens når vi er sammen.

I øvrigt, har jeg fået indrettet et ekstra lækkert tumle hjørne til weekendens vilde barne-strabadser. Det er pudsigt, som legetøj der har været gemt væk lidt tid, bliver ekstremt interessant når det kommer frem igen. Et glædes syn! Desuden har jeg netop fået det seje Minitude Hinkeruder Gulvtæppe ind af døren. Som jeg faldt pladask for. Nøj hvor var jeg vild med at hinke da jeg var barn! Minitude har virkelig nogle fede ting, Kanin Opbevaringskurve er jo som skabt ind i et minimaltisk hjem med børn! For ikke at nævne det seje Alice & Fox Reol Hus, som jeg allerede smed på bloggen forleden dag! Jeg elsker at rykke rundt på vores indretning, skabe et hjørne weekenden over som appellere til leg og udfoldelser. Og mandag morgen, er altid på sin rette plads igen. Ind til jeg næste weekend, skal finde på noget nyt og spændende! Det fedeste ved det hele, er at se kærlighedsvæsnet’s glæde. Hvordan præcis dét sted, bliver hendes sted og se hende blive opslugt! Det er virkelig fedt!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VITTERLIGT ET MUST FOR ALENEMØDRE