IDAG MED DENNE SKØNHED - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
15 TING DU ALDRIG SKAL SIGE TIL DEN NYBAGTE MOR AKA DIN KÆRESTE

IDAG MED DENNE SKØNHED

idag

Idag har jeg hygget mig gevaldigt med denne skønhed! Som du ved, er jeg på arbejdsmarkedet og idag skulle jeg noget så fornemt, som teste nyt udstyr. Næste uge har jeg vildt run på og det er sørme ikke super fedt ikke være velforberedt. Når det kommer til mine arbejdsredskaber, er det en nødvendighed, at kende udstyret så godt at alt ganske enkelt ligger i fingrene. Der er ikke noget værre, end at fedte rundt i indstillinger, objektiver og lamper på større skydningsdage. Heldigvis, har jeg venner som Xander, som med et smil tager 2 timer ud af programmet for at hjælpe mig og jeg er vild med det! Psssst der kommer en ny single på fredag! Vi fik nogle sindsyg lækre billeder i kassen, som jeg glæder mig til at dele med dig når den tid kommer :*

I øvrigt, kan jeg prale med at jeg simpelthen har købt en cykle! Efter 9 år i København, var det nok på tide jeg meldte mig ind i cykle-klubben. Hvilket nu undre mig, at jeg ikke har gjort noget før. Det er jo SÅ meget nemmere end bus! Desuden så synes jeg selv, min cyklehjelm er ret cool og bliver en smule pigefornærmet når jeg ser kvinder MED børnesæde uden en hjelm på hoved. Just saying that’s fucking stupid! Jeg ville nok lyve, hvis jeg ikke indrømmede, at i mine yngre dage, var håret og udseende langt vigtigere end at få en hjelm på hoved. Men jeg er mor, det egotiske liv er for længst slut og sikkerhed før en dårlig hår dag. Cykelhjelme er pisse seje. The end!

En lille sidebemærkning; kærlighedsvæsnet stadig sover i sin egen seng. Endda på 4 dag! Ej men pænt awesome, pisse stolt og det er vitterligt ikke en kamp. Nu vil jeg smide min trætte mor krop på sofaen og tilbringe kvalitetstid med en film.

above-copenhagen-lookbook-released12
   

2 kommentarer

  • Sarah

    Hei! Du må gjerne dele hva du gjør for å få babyen til å sove i egen seng 🙂 hilsen en leser fra Norge som ammer babyen i søvn hver kveld og trenger tips 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 TING DU ALDRIG SKAL SIGE TIL DEN NYBAGTE MOR AKA DIN KÆRESTE