EN FIN LILLE NY SKØNHED – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
LYSERØDT BAD

EN FIN LILLE NY SKØNHED

I samarbejde med Jollyroom.

signemorkebergsjostrom-1 signemorkebergsjostrom-2

I vores lange gang, har vi fået en fin lille ny skønhed. Et reol hus, ganske vist. Jeg har kigget længe på reolen på Jollyroom, har reflekteret for og imod at indrette gangen til endnu et lille legerum. Men kærlighedsvæsnet’s værelse er ikke stort, det er derimod virkelig lille. Der er plads til hendes seng, puslebord og lidt legetøj. Bestemt ikke til de vilde udfordelser, som sker i stuen, gangen og køkken. Gangen bruger hun meget til at spadsere en tur med hendes dukkevogn, som du måske allerede har luret på snapchat ( signemorkeberg ) eller instagram story. Og det er egentlig ganske passende, at få lidt eksta lir og udnyttelse af de 10 kvm’s gang. Det er Alice & Fox, som er bag vores fine nye skønhed og faktisk er reolen på tilbud i øjeblikket. Den er formet som et hus og fuldstændig perfekt som et lille dukkehus når hun bliver ældre. Synes virkelig det er en sød indretnings detalje til børn og så er den jo vild minimalistisk! Jeg faldt over den allerede da jeg var gravid og har allerede flere items fra Alice & Fox. Blandt andet disse.

Jeg skal nok få taget lidt ekstra søde billeder af reol huset, kunne bare ikke vente med at dele den med dig 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LYSERØDT BAD