15 TING DU ALDRIG SKAL SIGE TIL DEN NYBAGTE MOR AKA DIN KÆRESTE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
EN FIN LILLE NY SKØNHED

15 TING DU ALDRIG SKAL SIGE TIL DEN NYBAGTE MOR AKA DIN KÆRESTE

sophia10uger-3

Der er ikke et øjeblik i livet, hvor en kvinde er mere sårbar end den første tid efter vi er blevet mødre. Det åbner simpelthen for alle følelsesmæssige kanaler og vi er fuldkommen blottede! Det er bestemt også i denne periode, i kære mænd, skal tænke to gange om hvordan i agere og formulere sætninger. At pakke negative meningerne og holdninger ind, i en virkelig flot pakke, er en nødvendighed. For lad os være ærlige, det med børn sætter forholdet på prøve! I min optik, er der kun to muligheder, enten er det ekstremt kærligheds-drivende eller fuldkommen kærligheds dræbene. Det er ganske enkelt!

Mit tidligere indlæg; 9 ting du ikke skal sige til din gravide kæreste, har været så populært, at jeg synes vi skal tag en part II af råd til i kære mænd 😉 Så idag har jeg lavet en lille guide, med 15 ting du aldrig skal sige til den nybagte kæreste. Det er meget nemt, bare hold dig fuldstændig væk sætninger ala disse:

 1. “Jeg er ih og åh så træt”
  Din kæreste får minus søvn. Hvilket betyder du uden tvivl er ude på dybt vand!
 2. “Barsel er ligesom en lang ferie”
  Kære mand, nej. Bare nej! Hun randen af psykose efter flere uger med skrig, skrål og næsten ingen søvn. Det er en kæmpe omvæltning at blive mor og barsel er IKKE en lang ferie! At arbejde der imod er et frikvarter, og brok skal holdes langt væk fra den nybagte kæreste. PUNKTUM.
 3. “Jeg er på arbejde hele dagen, når jeg kommer jeg har fri = Jeg er fritaget for at hjælpe til med baby.”
  Are you f***** kidding me?! Det hedder at tag ansvar!
 4. “Baby skal skiftes, vil du ikke lige tag den”
  Åh! Hvis det er HVER gang. Så kommer i til at få et problem. Din kæreste vil vægte og veje din måde at tag ansvar på. Suck it in!
 5. “Hverdag efter arbejde skal jeg træne.”
  Det er meget muligt, at du ind imellem får brug for en break. Det skal der selvfølgelig være plads til. Bare inkludere hende i de mest simple beslutninger. Også om hvor vidt det passer ind, at du skal træne.
 6. “Jeg tager ud til mine venner efter træning.”
  …Og don’t push it! At være barsel er et fuldtidsarbejde med masser overarbejde. Og din kæreste + barn har brug for du tager din del af ansvaret. Besøg af venner, en aften ude med drengene, træning og alt det, skal nok komme tilbage. Don’t you worry!
 7. “Min mor siger at du skal…”
  Uanset hvor godt et forhold, din kæreste muligvis har til din mor. Så skal du aldrig starte en sætning med “min mor siger at du skal” når det kommer til jeres barn! Du er helt sikker på, at din kæreste vil blive pigefornærmet.
 8.  “Jeg gider kun handlet ind til mig selv.”
  Idioti!
 9. “Skal du ikke træne?”
  Aldrig. Og jeg mener aldrig, sig til din kæreste at hun skal begynde at træne. Slet ikke dagene efter hun har født jeres barn. Det er grænser for dumme kommentar, og denne er simpelthen ondskaben selv, for en nybagt kvinde.
 10. “Jeg føler mig låst fast.”
  Mand, dit liv har netop ændret sig for altid. Du er far – yo bitch, man the fuck up!
 11. “Skal du ikke have et bad?”
  Du skal ikke tvivle et sekund på din kæreste RIGTIG gerne vil have et bad. Men søvn for en nybagt mor, slår et bad til enhver tid. Prøv hellere med sætningen: “Skat, tag et bad og gå ind og sov – jeg tager baby“,i det et øjeblik vil hun elske dig højt.
 12. “Jeg synes vores barn er grim.”
  …Er en sætning der aldrig skal komme ud af din mund.
 13. “Din mave ser stadig gravid ud.”
  Ærlighed omkring udseende til nybagte mødre er forbudt. Lyv og gør det godt!
 14. “Jeg vil ikke betale til bleer, udstyr eller andet til baby.”
  Ansvar min ven, ansvar og så pung ud! Nærige mennesker er sølle. Hvem ønsker ikke sit eget barn, skal have det perfekt. Come on!
 15. “Du skulle have fået barn med en anden.”
  Ej, lad vær!

Som en lille ekstra bonus, så fraråder jeg dig virkelig, at smide hendes mor ud af hospital-stuen eller for den sags skyld jeres hjem 😉 Husk at din kæreste er fyldt med hormoner og ind imellem taler de. Overskud nok er en mangelvare, men din fornemste opgave er at være far. At skifte ble er ikke så svært og resten lærer du undervejs. Se, det var da slet ikke så slemt vel?

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN FIN LILLE NY SKØNHED