LYSERØDT BAD – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MOR MED TØMMERMÆND

LYSERØDT BAD

Reklame links.

signemorkebergsjostrom-6 signemorkebergsjostrom-2

Hos os har vi magisk vand og Kærlighedsvæsnet fik simpelthen lyserødt bad idag! Idag var jeg forbi de skønne kvinder, hos Starklint PR. Det er altid en fornøjelse at besøge deres showroom i indre by. De har mange fantastiske brands! Et af dem er danske Vølve. Som også har de skønneste badebombe, der udover at farve vandet også plejer huden. Bomberne er, selvfølgelig som alle deres produkter fuldstændig rent, økologisk og pisse lækkert. Hvilket gør dem, super velegnet til børn og os med sart hud.

Jeg fik lidt med hjem til kærlighedsvæsnet, som jeg vitterligt ikke kunne vente med at teste! Jeg elsker, at kunne give mit barn, et lille eventyr, selv i badet. Det var dælme en fornøjelse, at se hendes store øjne da badebomben blev smidt i og vandet farvet. En vaskeægte girly badesmølf!

Er du også lidt vild med ideen om at skabe et eventyr for dit barn? Så hop da forbi Vølve og find badebomberne her.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOR MED TØMMERMÆND