MOR MED TØMMERMÆND – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NY SMUK DETALJE I VORES OASE

MOR MED TØMMERMÆND

Reklame links.

signemorkebergsjostrom-1

Hvorfor gør jeg dog det her ved mig selv?” min umiddelbare første tanke da jeg vågnede søndag morgen. Dagen efter lidt for mange cocktails og en pisse hyggelig aften. “Jeg vil ha’ chips, cola og Netflix – NU” Ondt i hoved, fuldkommen død i kroppen og lidt ør. Mor med tømmermænd. Jøsses! “Hvad i al verden har jeg dog gjort!” fik jeg sagt højt, da jeg trådte på en duplo klods, igen da jeg på vej ud af Kvickly havde glemt en pakke bleer. Alt i mens jeg inderligt fortrød den sidste dejlige cocktail! Lysten til at hoppe tilbage i sengen voksede. Tømmermænd, er bare ikke det samme som før jeg blev mor. Det piveri kan godt pakkes væk, og det kan kun gå for langsomt!!

Til gengæld var kærlighedsvæsnet pisse sej! Til min store glæde, syntes hun det var ganske hyggeligt at tumle rundt på madrassen i stuen, lege med hendes duplo og underholde sig selv mens jeg lavede mad. I øvrigt er hun blevet vildt god til at stå selv. Mon ikke vi snart melder os ind i “Jeg kan gå” klubben?!

I går var også dagen, hvor kærlighedsvæsnet skulle sove på hendes eget værelse. Alene. Uden bryst og uden mig. Skræmmende! Jeg fik heldigvist spist hende godt af, hun var proppet med aften grød ( øllebrød ), vælling og amning. Mæt lille mus! Jeg var motiveret, klar og stædig. Det tog 1,5 time, hvor jeg blev på hendes værelse. Trøstede, krammede og nussede. Men jeg tog hende simpelthen ikke op! Er faktisk positiv overrasket over det ikke var værre. Hun vågnede godt nok 3 gange i nat, men super nem at ligge igen. Fortsætter selvfølgelig igen idag og håber på det bliver lidt bedre fra dag til dag!

Nu napper jeg lige en time på sofaen, inden skønheden skal hentes fra vuggestuen 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

  • Camilla

    Hvor er du sej! OG hvor er hun sej! dejligt at høre at det gik så godt. Godt arbejde!! Håber det fortsætter sådan. Aner håb for min egen kamp som tages efter ferien. Skøn er din prinsesse også. Dejlig dag til jer.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NY SMUK DETALJE I VORES OASE