HULUBULU HVEM ER I TRODSALDER? – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
VITTERLIGT, DET VÆRSTE!

HULUBULU HVEM ER I TRODSALDER?

Indlægget indeholder affiliate links!
signemorkebergsjostrom-16signemorkebergsjostrom-13signemorkebergsjostrom-12signemorkebergsjostrom-9

 Jeg har simpelthen et legetøjskastende barn! Intet mindre end en pænt-møg-sur hidsigprop, når hun får et nej! Det betyder at der er raserianfald-alarm for fuld skrue. Hun kan virkelig skrige højt.. Som i, så højt, at jeg flere gange har overvejet at sende mine naboer en beklagende sms’en. Ind imellem står jeg sgu selv med åben mund og polypper, når det lille blide kærlighedsvæsen bliver forvandlet til en vild hidsigprop. Det er helt vanvittigt hvor meget luft og stemme der kan være i så lille en krop!

Velkommen til trodsalder! Hun er igang med at skabe sit “jeg” og afprøve grænser, hvilket kun betyder at grænserne i den grad skal være tydelige. Pis, pis, pis!! Selvfølgelig, jeg skal være hård. Det er jo pisse naturligt at være hård overfor et lille barn. Ja, ja, at være vedholdende og klar i sine grænser. Ej men det er super nemt, at skrive! Noget helt andet er, den skrigende flitsbue midt på gulvet! Jeg elsker min datter af hele mit hjerne, men ind imellem ville jeg ønske at der fandtes en pause knap på hende, så jeg kunne få et stort glas vin og en pakke smøger. Jøsses!! Jeg må indrømme, at det også skærer i mit mor-hjerte. Kærlighedsvæsnet har arvet mit temperament og det er satme ikke lille! Lige så mange kram og kys som jeg får, så får jeg altså også kamp til stregen! Jeg ved, at det selvfølgelig er for hendes bedste at sætte grænserne. At nej er et nej, at tag kampene og jeg gør det! Konflikter er trods alt uundgåelige, men det gør dem dælme ikke sjove, rare eller fede! Fanme nej!

Jeg er vedholdende og tydelig i de fleste situationer. Men natten.. Der har jeg en ryg som en regnorm. Jeg har tidligere skrevet om vores møg dårlige sovevaner. Hun bliver nu ammet i søvn og sover i min seng. Det er faktisk ikke pisse hyggeligt længere! Det fungere på ingen måde, hverken for hende eller jeg. Hun jagter mine bryster om natten, som en lille sugemalle finder hun dem i mørket og suger sig fast. Hun HAR tænder og det gør dælme nas! Det resultere i at ingen af os sover ordentligt! Hun vågner utrolig mange gange og når vi vågner om morgen, er hun træt efter en time. Endnu en kamp, som jeg SKAL til at tag! Jeg er NØD til det, den skal tages og vi skal igennem det! Planen er at jeg starter søndag.. Wish us luck!

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

  • Camilla

    AMEN!! Kan slet ikke lade være at kommentere. Det er som at det er min egen historie – blot at pigen “kun” er 6 måneder. Elsker at læse din blog. Temperament og skrig har sgu dette lille trold også. Hun skræmmmer alle de andre babyer i mødregruppen. Amning hele natten og en pige der bare vil falde i søvn til bryst. Regnorm.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak Camilla :* Åh, det lyder så meget som kærlighedsvæsnet! Jeg nåede til et punkt, hvor hun er helt fantastisk i vuggestuen og hos mine forældre, men hos mig afprøver hun grænser. Og synes faktisk det er pisse taveligt og bliver vildt misundelig, men sådan er det jo at være mor! Kom frem til, at det ikke er Soph, men mig der er problemet. Skal være tydelig og kontant hele tiden også om natten. Så tager kampen op nu!! Hold ud, det er mit bedste råd og når du er klar, så tag kampen op. Men først når du kan mærke det i hjertet og maven <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VITTERLIGT, DET VÆRSTE!