VITTERLIGT, DET VÆRSTE! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BLOMINGVILLE EVENT

VITTERLIGT, DET VÆRSTE!

syg

Hele min krop føles tung og desuden gør den også skide ondt. Min mave er fuldkommen tøm og stadig ør efter føj-opkast. Vel og mærket i lange bander. Mine hænder ryster og mine ben vil ikke samarbejde. Jeg er træt. Virkelig. Men mit datter står ikke selv op, hun tager ikke selv tøj på og få en ren numse, hun kan ikke selv trille vognen til vuggestuen. Maden handler ikke sig selv og den laver bestemt heller ikke sig selv. Det er vitterligt, det værste at være syg og være alenemor. Lysten til at krympe i fosterstilling i sengen. Den er stærk! Men det er nærmest umuligt med en lille tumling. De der ekstra hænder, i et parforhold, er tiltrængt når sygdommen melder sig. “Hold ud, Signe” det er ganske enkelt det som jeg gør! Forsøger mit bedste med den konstante dårlige samvittighed om det bedste jeg kan, på ingen måde er godt nok.

P.S. Det var med tårer i mine øjne, at jeg netop læste en sms fra min mor. Mine forældre kommer og giver 4 ekstra hæder. Ærligtalt, jeg er pisse heldig! Det er en tung byrde, som er løftet fra mine skuldre!

Føler mig vildt ynkelig!!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOMINGVILLE EVENT