OGX COCONUT MILK - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MED PRINSESSE MANER

OGX COCONUT MILK

Produkterne er en gave fra OGX og derfor sponsoreret.

signemorkebergsjostrom-5

Jeg må indrømme, at jeg har en ren forkærlighed for økologi og rene produkter. Elsker ideen om at jeg kan spise de produkter, som jeg putter i mit fjæs, krop og hår. Men da jeg i øjeblikket stadig bruger medicinsk shampoo, giver det ikke mening for mig at bruge de super dejlige rene produkter. Da shampooen lidt modarbejder dét rene i processen. Det betyder at jeg hver 4 dag bader i en yderst rød medicinsk shampoo. Vel og mærket ikke økologisk eller ren. Den hjælper mig. Virkelig! Den efterlader også mit hår vildt tørt og præcis her er OGX pisse god! OGX har altså en masse forskellige nogle skønne produkter, de er altid velduftende og produkterne virker super! I øjeblikket tester jeg OGX coconut milk serien. Den efterlader mit hår super blødt og velduftende. Hvilket alle vi kvinder elsker!

Trods min plan er at troligt vende tilbage til de økologiske lækkerheder, når min behandling er færdig. Så er OGX coconut milk yderst dejlig, OGSÅ selvom den ikke er økologisk og fuldkommen ren. Den gør præcis det, som den skal og kan varmt anbefales. Især, hvis du ikke er en øko-freak ligesom jeg!

above-copenhagen-lookbook-released12

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MED PRINSESSE MANER