BLOMINGVILLE EVENT - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
OGX COCONUT MILK

BLOMINGVILLE EVENT

Indlægget indeholder affiliate links!

signemorkebergsjostrom-1 signemorkebergsjostrom-2 signemorkebergsjostrom-3 signemorkebergsjostrom-4

Som du måske allerede har luret på instagram story eller snapchat ( signemorkeberg ), var jeg igår til Bloomingville event. Som blev holdt på köd på Vesterbrogade og ærligtalt var det et pisse fedt arrangement. Jeg er stor fan af Bloomingville smukke univers og köd, så en super kombination hvis du spørger mig! På programmet, var de nye kollektioner, sat op i 3 små universer. De ekstremt elegante konge blå, det lækre dustet pink og det smukke natur. Virkelig fint og virkelig tiltalende! Jeg havde intet imod at bo i et Bloomingville hjem! Der var selvfølgelig også lidt inside i deres måde at skabe smukke kreationer på. Det er nyt for Bloomingville at holde blogger-events. Og var faktisk vildt inspirerende at komme lidt bag om brandet, sætte ansigt på designerne og hører om deres visioner. Det brænder sindsygt meget for deres felt, passioneret mennesker er simpelthen de sejeste af slagsen! Jeg gik derfra med et kæmpe smil på mine læber! 🙂

Jeg glæder mig allerede til at kunne shoppe lidt Bloomingville! Som forresten forhandles på min fav interiør shop, Moodings, lige her.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OGX COCONUT MILK