HULUBULU – BRYSTER HVOR ER I HENNE? – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MÆLKESYREBAKTERIER ER PISSE GODE

HULUBULU – BRYSTER HVOR ER I HENNE?

Indlægget indeholder affiliate links!

signemorkebergsjostrom-6

På sådan højt hellig lørdag, hvor dagen er gået med lidt shopping mens et feberramt kærlighedsvæsen har været sammen med sin far. Igår fik hun sin 1 års vaccine, oven i tandfrembrud og forkølelse, er hun lidt pjevs idag. Ganske forståeligt men heldigvis ikke værre, end lørdags-planen har holdt stik. Køleskabet af fyldt med snacks og lækkerier, har forbedret mig på hvis lokummet skulle brænde på! Aftensmaden er allerede klar, som står på skønne dunser og broccoli i lange baner. Om et øjeblik skal kærlighedsvæsnet i et langt varmt bad. Dejlig lørdag!

I øvrigt. Hulubulu – bryster hvor er I henne? Som du ved, ammer jeg stadig kærlighedsvæsnet. Hvilket jeg håber på, at kunne til hun er 2 år. Det giver hende simpelthen så meget nærhed og nærig. Mine før-ellers-fine bryster, er troligt skiftet ud til at være sut, sutteklud og yver klar til at blive malket. Faktisk, vil jeg nærmere kalde dem, en del af kærlighedsvæsnets ejendom. Desuden er det ene nærmest forsvundet, der er der masser mælk i et, findes der ikke en dråbe i det andet. Kan du forestille dig, hvordan det påvirker størrelsen? Et kæmpe silikone lignende bryst og et ikke eksisterende hængebryst. Jeg er jo en deform kvinde! Misforstå mig ikke, jeg er lykkelig for at jeg har muligheden for at amme. Det er pragtfuldt! Opgiver gerne mine bryster for mit barn. Men de skal satme laves, når de er færdige med at blive suttet på! Pssssst… hvis det ikke falder på plads af sig selv, selvfølgelig 😉

Hvis der er noget du er utilfreds med, så fix det! Jeg tror på, at vi er vores egen lykkesmed. Det betyder også, at hvis du ikke er glad for din næse, rynker, læber og for mit vedkommende bryster. Så er jeg stor fortaler for det selvfølgelig skal laves. Ikke for nogen andres skyld, end din egen! 🙂 Desuden har jeg ingen skam med at amme i det fri. Når mit barn har brug for bryst, så får hun det altså!

Dejlig lørdag til dig :*

above-copenhagen-lookbook-released12

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÆLKESYREBAKTERIER ER PISSE GODE