SOMMER, LEG OG BOR VI DET FORKERTE STED? – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NOGET MEGET MEGET MEGET SMUKT

SOMMER, LEG OG BOR VI DET FORKERTE STED?

Indlægget indeholder affiliate links!

signemorkebergsjostrom-100 signemorkebergsjostrom-109 signemorkebergsjostrom-101

Det er altid dejligt, når solen skinner! At smide et tæppe på græsset, en kurv med legetøj, en ekstra med snacks ( + lidt til mødrene ) og en sej legekammerat, er det altså pisse hyggeligt at være ude i det fri. Forleden dag mødtes vi med Johan og hans mor, Caroline. Som kærlighedsvæsnet og jeg har kendt siden mødregruppe-tiden. Dem tilbringer vi enormt meget kvalitetstid med og det er pisse skønt at se de to små lege og udvikle sig sammen! Vi bor i samme ejerforening og deler derfor også gård – det er nemt lige at komme på besøg en times tid om eftermiddag. Virkelig lækkert! De flytter desværre også snart. Og vi kommer til at mangle og savne dem enormt meget i hverdagen!

Hvilket fik mig til at tænke, bor vi det forkerte sted? Ens behov ændre sig sindsygt meget i takt med at man får barn. Jeg mener, jeg har haft et behov for at bo inde i byen. At være tæt på alting. Storbyens puls og cafeerne lige i nærheden. Det var mit behov men det har ændret sig en smule! Trods jeg stadig elsker storbyen, så ville jeg nyde at have en have, jeg ville elske at kærlighedsvæsnet kunne tumle rundt. På længere sigt, ville jeg elske at kunne lad hende cykle. Ja jeg er en landsby-tosse, der er fanme ikke chancer for min lille fis skal cykle alene rundt i Københavns gader! Og det er IKKE til diskussion! Jeg må indrømme, at bo på landet trækker lidt i mig. Her har jeg svoret, at jeg aldrig ville flytte tilbage på landet. At storbyen ville være mit hjem i resten af mine dage. Må dog indrømme, at det ind imellem kunne være lækkert at falde i søvn uden bilernes brummen. Vigtigst af alt, det ville være mere trygt for mig som mor, at vide mit barn ikke skal over meget trafikeret veje på vej i skole. Just saying!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGET MEGET MEGET MEGET SMUKT