1 ÅRS VACCINEN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
AT SLUGE EKSTEM FEDE ELEFANTER

1 ÅRS VACCINEN

Indlægget indeholder affiliate links!

signemorkebergsjostrom-100

Dagen er kommet, hvor kærlighedsvæsnet skal have 1 års vaccinen. Det er ikke umiddelbart en dag, jeg har set frem til med glæde. Hun har normalt reageret med feber og nærmest sovet de efterfølgende 2 døgn. Hvilket gør det opladt, også at ligge denne vaccine op af weekenden. Heldigvis er hun fuldstændig uvidende om hvad der er i vente, mens jeg krydser fingre for at det går udover alle forventninger! Det er aldrig fedt, når der er chance for ens barn reagere på vaccinerne. Kan tydeligt huske, hvor jeg var hunderæd for at være alene med hende. Både ved 3 mdr. og 5 mdr vaccinen – det var hendes første omgange feber! Jeg var selv et feberkrampe barn, og var ærligtalt pisse bange for at kærlighedsvæsnet skulle have arvet min tildens til feberkramper. Heldigvis har hun ikke haft nogen feberkramper, trods 2 stykker nyrebækkenbetændelser. Og jeg er meget mere afslappet omkring vaccinerne nu.

Dagen forløber, som de andre. Hendes indkøring i vuggestue, er i fuld gang. Ærligtalt er jeg pisse stolt. Hun får sindsygt meget ros! Hun er vildt social og et meget trygt barn. Hun er endda nem, at få til at sove. Mistænker stadig pædagogen for at have magiske sove-kræfter 😉 I øvrigt griner hun højt, når vi nærmer os vuggestuen om morgen og hun græder ikke når jeg går. Det er satme skønt og hvor er jeg dog lettet over det!

Mens hun hygger sig gevaldigt, er min plan enkel: Helgardere mig hvis lokummet brænder! Skal handle ind til et par hjemmedage. Tager mine forholdsregler og forventer det værste, så kan jeg kun blive positivt overrasket. Vel og mærket med køleskabet fyldt af mad, snacks og drikke! Alenemor tilværelsen! 🙂

 Wish us lucky :*

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT SLUGE EKSTEM FEDE ELEFANTER