AT SLUGE EKSTEM FEDE ELEFANTER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DE MEST LÆSTE INDLÆG I MAJ

AT SLUGE EKSTEM FEDE ELEFANTER

img_1508

Solen står højt på himlen og de lange trilleturer er yderst tiltrængte. For mig cleare jeg altid tankerne, når jeg spadsere der udad. Det er fantastisk befriende, at bare trave afsted med musik i ørerne og en lille pige som sødt sover i klapvognen. Følelsen af frihed! Kærlighedsvæsnet er godt igang med at blive indkørt i hendes vuggestue ( Læs her ). Hun er pisse sej, fået sindsygt meget ros og jeg er skide stolt af hende! I de sidste to dage, har jeg hentet et glad lille væsen som er vildt træt. Heldigvis stemmer det over ens med mit behov for at komme ud i det fri. For mig er det terapi og giver mig et frirum, hvor jeg tillader mig at føle. Når kærlighedsvæsnet er vågn, er alt andet ligegyldigt. Især negativitet!

Som du ved, er jeg i øjeblikket igennem en shitstorm. På et tidspunkt skal jeg nok få delt lidt mere konkret. Men midt i orkanens øje, er tavshed guld. Så må jeg stå bag kulisserne og hive håret ud. Man siger at man ind i mellem skal sluge nogle ordentlige kameler. Synes egentlige nærmere det er ekstrem fede elefanter! Okay jeg puster ud, trækker vejret tungt og tæller til 10. Tilbage til mit mantra: “Hvis du ikke har noget pænt at sige, luk røven Signe“. En sætning jeg dagligt spiller i mit hoved! Kender du den følelse, hvor man har lyst til at løbe op, på det højeste bjerg og bare skrige alt ud? Du ved at det ikke nytter en skid og desuden er bedst at lad vær. Den følelse stinker!

Dagens sure-opstød fra mig!
Har du ikke noget pænt, at skrive. Så venligst lad vær!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE MEST LÆSTE INDLÆG I MAJ