VUGGESTUESTART OG VANVITTIGE TANKER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
9 TING SOM DU IKKE SKAL SIGE TIL DIN GRAVIDE KÆRESTE!

VUGGESTUESTART OG VANVITTIGE TANKER

signemorkebergsjostrom-5-2

Vuggestuestart. Den nye tilværelse som daginstitution barn. “Shit, shit, shit” er ord som rumstere bagest i mit hoved. Jeg må erkende at jeg har intet løsrivelsesbehov, men kærlighedsvæsnet er klar. Virkelig klar. Hun pjatter, charmer og griner. De 3 dage vi har været i vuggestuen sammen, har hun har ikke haft det vilde behov for at sidde lågene af sin mor og det er ganske OK at pædagogerne tager hende op. Hun er sej. Det varmer mit mor-hjerte. Meget. Det gør det måske nemmere i morgen, hvor hun første gang skal være i vuggestuen alene. Faktisk skal hun sove, for første gang i vuggestuen. “Held og lykke kære pædagog” var min umiddelbare reaktion, på det forslag. Spørgsmålet er om det bliver sværest for hende eller jeg. Jeg vil blive så lykkelig, hvis beskeden vil være: “Det gik nemt og smertefrit.“. Krydser fingre og er indforstået med at jeg vil tælle minutterne, ind til jeg skal hente hende igen. Der går sørme mange tanker igennem hovedet, når man skal til at give slip på sit dyrebareste lille væsen. Det er pisse skræmmende! På den ene side, ved jeg at hun nyder at lege med andre børn. Hun er pisse glad! På den anden side, er tanken om jeg ikke er der hvis hun har brug for mig, ulidelig.

Trods min egen pædagogiske uddannelse. Er det altså noget helt andet selv at få barn og stå midt i de selvsamme pædagogiske situationer som jeg tidligere har stået i arbejdsmæssigt. Følelserne er ude på tøjet! Der vil være en del af hendes nye hverdag, som jeg ikke er en del af. “Det skal nok gå, det skal nok blive skide godt” et mantra som vil kører på fuld skure i morgen.

Wish us luck 😉

above-copenhagen-lookbook-released12

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 TING SOM DU IKKE SKAL SIGE TIL DIN GRAVIDE KÆRESTE!