ALT I EN BESKYTTELSE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
TUMLING OG KRUDT I RØVEN

ALT I EN BESKYTTELSE

Indlægget indeholder affiliate links!

signemorkebergsjostrom-1

Ganske vist, har vejret idag ikke just været til solcremer. Men det stopper mig ikke i at tag en snak, om beskyttelse af huden. Der er mange af os ( mig selv ) som ikke er umiddelbart gode til at smøre os ind, når solen står højt. Kærlighedsvæsnet får selvfølgelig sin tur med en fed én af slagsen, mens jeg undvære. Hurtig er jeg til at bortforklare min manglende solcreme, med at være barn af 80’erne. Det altså lige skal svi lidt! Det er sgu den vildeste omgang bullshit! Jeg er pisse dovn, går med hoved under armen og idiotisk nok passer jeg ikke på mig selv! Tåbeligt, især taget i betrækning at min kære mor, har haft hudkræft og jeg burde passe bedre på mig selv. Jeg har et ansvar, kærlighedsvæsnet!

De ultra seje kvinder fra Pudderdåserne.dk, har lavet en skøn alt i en beskyttelse, som er en solcreme med farve. Vi kan være pisse lækre og være beskyttede, på samme tid. Yes! Det er jo genialt, især for en rødmosset hud som min. Min dumme eksem, er desværre i udbrud igen! ( Læs mere her. ) Cremen er faktor 40, men bare rolig vi bliver brune og smækre alligevel 😉 Jeg er pisse glad for alt i en beskyttelse, så står du og mangler lidt beskyttelse på de solrige dag, kan du finde den lige her.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUMLING OG KRUDT I RØVEN