TUMLING OG KRUDT I RØVEN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
10 TING JEG VILLE ÆNDRE I MIN BARSEL

TUMLING OG KRUDT I RØVEN

Indlægget indeholder affiliate links!

signemorkebergsjostrom-7 signemorkebergsjostrom-2

En lørdag med fart på. Det kan man rolig kalde en ganske normal lørdag, med en lille tumling! Hvad der har været anderledes for præcis idag, er et helt specifikt valg. Inspireret af sødeste Michala fra Bastabum.dk, som har “nattøjsdage” med hendes dejlige Molly. Hvor hyggeligt lyder det ikke lige?! Dage med ro, nærvær og masser alene-mor-kærlighed. Jeg elsker at ved det bevidste valg, som en del af opdragelsen. Hele dage, som er fri fra hverdagens stress og jag. Hvor alt kommer ned i tempo. Jeg kan huske de tider, fra jeg selv var barn. De fedeste stunder, var når mine forældre ville lege med mig. Trods kærlighedsvæsnet er en meget lille pige. I øvrigt for meget tumling og krudt i røven, til en hel dag kun med hjemmelige hyggestunder. Synes jeg faktisk nemt at “nattøjsdage” kan laves om et rolige-imtime-nærværende-mor-dage. Og er bestemt noget jeg vil have fokus på i fremtiden. Dage uden planer og ingen lege-dates, kun hende og jeg. Det har simpelthen været skide hammerne hyggeligt!!

Vi har været ude og se på elefanterne i zoologisk have, spise frokost, været på legeplads – i sandkasse og på gyngerne. Vi blev begge møg beskidte. Til gengæld at bade med sit barn er jo den reneste fest. Vel og mærket uden at vaske hår på sig selv 😉 Vi har sørme også sovet en lang skøn lur sammen. Vi har leget grint virkelig meget, jeg har verdens sjoveste datter. Det bedste af det hele, hun har ikke været utilfreds eller pjevset sig et eneste sekund idag. Hun har bare været i sit S og er endda blevet puttet med et smil på læberne. Præcis dét, gør at den slags “nattøjsdage” kommer der flere af! Et glad barn, giver en pisse glad mor! Love it! Hvem ved, måske er du netop blevet inspireret, ligesom jeg blev <3

En lille sidebemærkning, Ella’s kitchen har de bedste figenbar til farten. Kærlighedsvæsnet er fuldstændig vild med de lækre stænger! Hun er særlig vild med jordbær / æble versionen.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG VILLE ÆNDRE I MIN BARSEL