10 TING JEG VILLE ÆNDRE I MIN BARSEL – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
LANGT OVER MIN SENGETID

10 TING JEG VILLE ÆNDRE I MIN BARSEL

signemorkebergsjostrom-2

 10 ting som jeg ville ændre i min barsel.. Hvis jeg altså kunne! Nu skal man skal ikke gnaske i fortiden, løbet er kørt for mig. Men måske er du netop gået ind i din barsel periode eller sidder midt i den. Det er altid dejligt at få sat tingene lidt i perspektiv. Hvem ved, måske kan jeg få dig til at hoppe afsted til babysvøm eller på tivoli-tur med din baby 😉

Det er jo ingen hemmelighed at barsel er et fuldtidsarbejde MED masser af overarbejde. Dem der er naive nok til at tro det er et års ferie, skal simpelthen stoppe med at læse min blog. Nu. I er uvidende idioter! Det er pisse hammerne hårdt, både følelsesmæssigt og fysisk. Man skal lige finde sig til rette i sin nye rolle som mor! Inden jeg gik på barsel, var jeg fuldstændig klar i spyttet om hvordan jeg ville være som mor og hvad jeg skulle tilbringe min barsel på. Må se det i øjenene: realitet vs virkelighed. Lad mig komme med et eksempel: Jeg springer over hvor gærdet er lavest og ved mere om farven af baby-lort end jeg i min vildeste fantasi havde troet. Welcome to mommylife!

Ind imellem skal vi nybagte mødre have et lille kærligt skub. De fleste af os går rundt med de vildeste ammehjerner. Faktisk kan det være pisse svært at forudse hvor vi gør det små pus bjørnetjenester. En ting er sikkert, det vil bide os i vores popo senere hen. Anyway.. 10 ting jeg ville ændre i min barsel:

 1. Fortryder faktisk jeg aldrig startede til babysvøm, da hun var helt lille.
 2. At jeg ikke tog kampen op, med at hun skulle falde i søvn selv. FØR hun kunne rejse sig op i sengen.
 3. Havde nok også genovervejet alle mine køb til en lille nyfødt baby. Så meget ligegyldigt udstyr og lejetøj. Læs her om de ting jeg ikke ville have været foruden til en lille baby.
 4. Jeg har slået mig selv i hoved en million gange, for at jeg ikke gav mit barn sut på hospitalet. Desuden også for jeg ikke kæmpede hårde for sutten i starten!
 5. Ville ønske at jeg bare én gang i mellem, havde givet hende modermælkserstatning.
 6. Jeg havde fan’me ikke solgt, købt og renoveret lejlighed. Det er direkte hul i hoved! Hvad i al verden tænkte jeg dog på!!
 7. Desuden ville jeg ønske, at jeg havde købt et rækkehus MED have. Eller alternativt en lejlighed med en stor altan.
 8. Set tilbage, ville jeg faktisk gerne have været bedre til at tag på cafe, hjem til en veninde eller i tivoli med hende.
 9. Skulle have spillet musik eller højere lyd på fjernsynet, fra hun var lille og skulle sove.
 10. Burde nok havde været bedre til at tag imod hjælp fra andre.

Jeg håber at det kan give dig lidt med på vejen i din barsel 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

6 kommentarer

 • Sarah

  Tak for dit råd 🙂
  Vi er nemlig også ret slemme til det derhjemme men når barnet endelig sover – vil man gøre alt for at hun ikke vågner igen 🙂 smiler

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lige præcis, sådan havde jeg det også 🙂 Men vi glemmer at der er masser larm inden i maven, og at det faktisk er os der gør dem lydfølsomme. Jeg har været slem til det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg er så fuldstændig helt og aldeles enig! Prøvede at starte til babygym med nr 2 og det var altså ikk en succes. Hvis jeg skal tilføje et ekstra punkt til listen skulle der være, at jeg så gerne ville have nydt det mere (hvis det altså overhovedet er muligt)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Dejligt med sådan et indlæg 🙂
  Jeg er selv midt i min barsel, så nyder de her indlæg. Må jeg høre hvorfor du ville ønske nummer 9 med musik og fjernsyn? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • <3 Det med musik og fjernsyn, så de mindre mindre lydfølsomme når de sover. Hun vågner ekstremt nemt og jeg lister rundt. Hvilket er tåbeligt, da det er fuldkommen min egen skyld. Skulle jo have tændt noget "støj" 🙂 Det er ikke noget man tænker over, når vi står i det. Men det er et virkelig godt råd 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LANGT OVER MIN SENGETID