LANGT OVER MIN SENGETID - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BRYLLUPS OUTFIT

LANGT OVER MIN SENGETID

img_9010

Her sidder jeg, langt over min sengetid og fundere over hvert et lille aspekt i mit liv. Én ting er de shitty-ass tanker og lysten til at kæfte op, et andet at de forskellige aspekter til at virkelig lidt mere positivt. En ting, som jeg ville elske at dele med dig er kærlighedsvæsnet første dag i vuggestuen. Det er for for crazy, at den lille bitte pige er stor nok til at gå i vuggestue. Det har min hjerne stadig ikke helt fanget! Dagen er gået overraskende godt. Hun sov nærmest ikke formiddags lur, og et træt barn ( som er ved at få kindtænder ) er ikke det sjoveste barn. Men i vuggestuen, charmede hun løs. Til den efterfølgende 1 års fødselsdag hos en af hendes bff’s, Johan, charmede hun løs. Herhjemme, var der ikke meget charme, bare et død-træt barn, som allerede faldt omkuld kl.18.20. En lang ME, MYSELF AND I aften, som er blevet fejret med en god omgang brudepige-shopping. YES!!

Well.. Stopper med at gruble nu, må hellere gå i seng. Godnat :*

above-copenhagen-lookbook-released12
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

BRYLLUPS OUTFIT