ÆRLIGHED PAKKET IND I EN FIN GAVE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
GREEN PEOPLE 20 ÅR - BLOGGER EVENT

ÆRLIGHED PAKKET IND I EN FIN GAVE

signemorkebergsjostrom-2

Jeg har vendt og drejet hvordan jeg skulle dele det her med dig. Er kommet frem til at hudløs ærlighed er vejen frem, forsøger i processen min bedste på ikke at pege fingre af nogen. Blot min ærlighed pakket ind i en fin gave!!

Vi har solgt Above Copenhagen, fra i morgen af er T og jeg ikke længere ejere af virksomheden. Faktisk har vi i fremtiden intet med brandet at gøre. Det er det aller bedste for alle partner! Faktummet af vi har enormt svært ved at samarbejde om vores datter, så det er fuldkommen umuligt at skulle samarbejde i en fælles virksomhed. Jeg er pisse lettet. Ærlig. Det er ikke sjovt, at skulle tag beslutninger og være professionel, når man i virkeligheden ikke kan være i rum sammen. Det har hængt over mig, som en sort sky, og endelig er det tid til at slip på den del. Sørgmodigt på sin måde. Ja. Above Copenhagen har været en stor del af min hverdag de sidste 3 år. Alt andet lige, virksomheden er afviklet og det er ( for mit vedkommende ) tid til noget nyt og mere spændende. Som jeg selvfølgelig glæder mig til at dele med jer :*

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

  • Mark

    De kommer ikke ærligere end dig. Det er forfriskende. Jeg ville faktisk have kommenteret på at du skrev noget med undskyld for du ikke havde blogget i 3 dage, men jeg synes at du skal skrive for dig selv og ikke for os, dine fans. Det er dejligt at du deler men gør det for dig 🙂 Og i øvrigt modig voksen beslutning med Above!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GREEN PEOPLE 20 ÅR - BLOGGER EVENT