VATPIK-MED-ØRER - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
10 TING JEG VILLE ØNSKE AT JEG VIDSTE INDEN JEG BLEV MOR #2

VATPIK-MED-ØRER

Indlægget indeholder affiliate links!

signemorkebergsjostrom-311

Tavshed.. Der er igen forsvundet flere dage og pludselig har jeg ikke skrevet på bloggen i 3 dage. Det er ikke OK, jeg ved det godt. Sorry, jeg forsøger virkelig men ind i mellem så kan det være svært! Vi har været på weekend hos mine forældre, hvilket har været pragtfuldt. Virkelig. Kærlighedsvæsnet kæmper med bisserne, de dumme kindtænder gør vildt nas. Og jeg har nydt, at der har været flere arme til at tag over, når nætterne har været lange. Det er de nu stadig, men batterierne er ligesom opladt. Lucky us!!!

Jeg må indrømme, at hun stadig bliver ammet i søvn, nu i sengen ( idiot Signe ) og hun bliver i min seng hele natten. Det er på ingen måde optimalt. I nat vågnede jeg af en flyvende baby fod, som ramte mit ansigt. Av! Derudover har kærlighedsvæsnet troligt overtaget det meste af sengen, mens jeg bliver spist af med en lille frimærke. Når hun endelig falder i søvn om aften, lister jeg rundt som om jeg er en lille stille mus. Ikke fordi hun vågner af den mindste lyd når hun først sover tungt, men at gamble med min me-time er ikke aktuelt! I øvrigt, er jeg pisse bange for hun triller ud af sengen, så sover med et øje åbent. Åh den kamp med at sove i hendes egen seng, skal tages. Jeg er bare et vatpik-med-ører! Af en eller anden mærkværdig grund, prøver jeg at overbevise mig selv om alting bliver nemmere når hun starter i vuggestue. Naiv type! Før jeg blev mor, havde jeg sværget på at jeg ville tag alle kampene. At jeg var den her pisse seje, kærlige men hårde mor. Det er jeg på ingen måde. Jeg springer over hvor gærdet er lavest, krydser fingre for det hele går og har for længst indset jeg aldrig bliver en ultra sej spelt mor. Pisse skuffet! Hvordan fan får man sit barn over i sin egen seng? Endnu bedre at falde i søvn i sin egen seng? Jeg har selvfølgelig flittigt spurgte min gode ven, Google. De forskellige brevkasser har altid et godt svar, men altså min datter laver flitsbue og græder utrøsteligt i hendes egen seng. Og mine nosser er bare ikke super store! Hun er vedholdende og stædig, to kvaliteter hun uden tvivl har arvet fra mig. I utrolig mange sammenhæng, er netop de to kvaliteter fantastiske meeeeeen… Har du et godt råd, til hvordan jeg gør den her situation lettere for os begge to?

above-copenhagen-lookbook-released12

11 kommentarer

 • Mette

  Lader hende sove med dig i sengen, stiller evt hendes tremmeseng op ad så hun ikke kan falde ud. Hun skal nok sige til når hun vil sove selv. Det er mit råd til en lettere nat og aften for jer begge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Lader hende sove med dig i sengen, stiller evt hendes tremmeseng op ad så hun ikke kan falde ud. Hun s

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  Jeg kan se gode råd fra erfarne mødre men med mine to piger var det noget med at flytte dem fra de voksnes seng til deres egen der stod lige ved siden af når de sov. Der er jo forskel på børn og hvor nemt det er at få dem på flaske. Det kan være nemt at sige du bare skal tage kampen men det skal du for Jeres begges skyld. Tålmodighed og så følg de andre god råd her. Så kommer det. Don’t worry og don’t stress it! Kæft jeg har den vildeste respekt for enlige mødre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Åh jeg var der og der er lys for enden af tunnelen… vælg en succeshistorie af gangen 😉…
  jeg startede med at stoppe med at amme om natten- det kostede fire nætters øv, og så var hun fravendt 😉…
  Så tog jeg en sport bh på i seng, så jeg ikke kunne amme, men malkede ud i en flaske- efter 3 dage tog hun den… nu får hun kun en flaske inden hun skal sove 👍… hun kommer stadigvæk over hver 5. Nat, jeg har købt en sengehest/ sikkerhedsgitter på jollyroom- den er formet som et L og passer på vores seng… super løsning – du bliver så glad for resultatet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hej,
  Jeg er netop stoppet med at natamme min datter på 21 mdr (crazy, I know), men jeg har i næsten to år været oppe hver nat og til tider flere gange. Fra jeg stoppede natamningen/putteningen gik der under 5 dage og nu sover hun i egen seng og sover igennem – 10 timer hver nat. Så mit bedste råd er, at tage tyren ved hornene og forsøge at stoppe natamningen. Min datter blev stikhamrende tosset (tager hverken sut eller flaske), men da det gik op for hende, at alternativet var en drikkedunk med vand, kunne hun ligeså godt sove, for det var ikke så hyggeligt som amningen.
  ALLE har sagt – stop nu den amning, men jeg gjorde det først, da jeg synes, det gav mening for mig og ikke mindst min datter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Altså ikke for at være lyseslukker 😂 Men Oskar som i en alder af 5 om 3 mdr kommer ind til os og sover det meste af natten stadig!
  Han falder dog i søvn i sin egen seng! Har du forsøgt at ligge hende over når hun er faldet i søvn?
  Da Oskar skulle lære det der lagde jeg ham k senge og sad hos ham indtil han faldt i søvn, jeg tog han kun op for at trøste og ellers sad jeg bare og ang og holdte i hånden indtil han faldt i søvn, efter lidt tid når han havde affundet sig med det, og jeg var træt af at sidde op til 2 timer og glo id i luften 😱 Så gik jeg stille og roligt mere og mere ud af værelset, græd han gik jeg ind og trøstede, lagde ham ned og sagde godnat og sådan fortsatte vi indtil han ikke græd men måske bare lå og snakkede indtil han faldt i søvn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg gør det at min søn får godnat flasken i min seng, han falder i søvn i sengen ved siden af mig og kan stille og roligt putte ham over i hans seng og der sover han til tidlig morgen. Han ligger også i sin tyngde pose som har virket så godt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG VILLE ØNSKE AT JEG VIDSTE INDEN JEG BLEV MOR #2