GREEN PEOPLE 20 ÅR – BLOGGER EVENT – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BESØG I VUGGESTUEN

GREEN PEOPLE 20 ÅR – BLOGGER EVENT

signemorkebergsjostrom-1 signemorkebergsjostrom-3 signemorkebergsjostrom-4 signemorkebergsjostrom-5 signemorkebergsjostrom-6

signemorkebergsjostrom-2

I aftes var exceptionel! Jeg tilbragte aften sammen med en gruppe dejlige blogger-kvinder ( som på billedet Marie og Mathilde ), Green people og Amaze PR. Det var simpelthen det fineste dinner-event jeg har været til længe, ikke mindst fordi jeg fik muligheden for at smide makeup i fjæset og have begge arme fri. Hvilket, i disse dage, er en fest i sig selv. Men især fordi Amaze altid holder de bedste events. De er altid pisse hyggelige og jordnær. Bondebys pigen i mig, er altså vild med alt der er hjertevarmt.

Green people fyldte 20 år og i den forbindelse har de lanceret hele 2 nye hudpleje serier. Orange Blossom og Damask Rose, sindsyg lækre produkter!! Som vi selvfølgelig fik lov til at teste løs. Mine hænder er stadig fuldstændig bløde fra aftens testeri og forkælelse. Min dybe forkærlighed for økologi og især økologiske skønhedsprodukter, har allerede sat sine spor på bloggen. Og jeg er i den grad stadig fuldkommen vild med tanken om at min hud, hår og negle får den aller bedste behandling. Ærligtalt, elsker jeg ideen om at jeg kan spise de produkter som jeg både smør mig og kærlighedsvæsnet ind i. Det giver mig en ro i maven! Alt andet lige, vi 80ér børn er jo smurt ind i produkter fyldt med skidt da vi var børn. Det er ikke noget jeg ønsker at byde hverken min datter eller jeg. Just saying, økologi er vejen frem!!

 Hvis du er hurtig, kan du stadig se film og alle billederne fra eventet på instagram eller snapchat ( signemorkeberg ).

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BESØG I VUGGESTUEN