BESØG I VUGGESTUEN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
VATPIK-MED-ØRER

BESØG I VUGGESTUEN

signemorkebergsjostrom-1

Idag har vi været på det første besøg i vuggestuen. En intro til kærlighedsvæsnet nye tilværelse som daginstitution barn. En ganske særlig dag, i min optik! I det næste mange år, skal hun jo gå i daginstitution. Det er sindsyg vigtig for mig, at hun bliver kørt ind i hendes tempo. Efter idag, må jeg nok indrømme at det måske mere er mit behov, mit tempo og min angst. Hun havde en kæmpe fest og jeg er lykkelig!

Godt nok var vi kun på besøg i 40 min, hun var simpelthen så glad! Uden at tøve, kastede hun sig over legetøjet sammen med en anden lille pige. De to legede sammen igennem hele besøget. Hvis du ikke allerede kan gætte det, så blev kærlighedsvæsnet klædt ud som et æsel 🙂 Jeg blev sat ind i afleveringstiderne og indkøringsperioden. Det bliver altså så spændende og lidt nervepirrende!

Indkøringen starter allerede på torsdag!!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VATPIK-MED-ØRER