GREEN PEOPLE OG REJSE - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SHITSTORM OG 3 BLOGS JEG LÆSER

GREEN PEOPLE OG REJSE

Produkterne er en gave fra Green People.

signemorkebergsjostrom-300

At rejse er at leve“,  H.C. Andersens havde fat i noget ganske rigtigt, da han skrev “Mit Livs Eventyr“. At rejse er at leve, se verden sætter alting i perspektiv. Jeg har den vildeste rejse-lyst i disse dage. Bare tanken om at sætte min flade popo i en flyvemaskine med kærlighedsvæsnet på skødet og stikke af fra verden omkring os. Bare et øjeblik, i den lækreste varme, god mad og muligheden for at ånde uden udfordringer. Det gad jeg dælme godt! Vores næste planlagte tur, er et familie besøg på Bornholm. Trods jeg har tilbragt utallige ferier i min barndom på den skønne ø, så er det altså bare ikke så eksotisk som min rejse-lyst brænder for. Forstå mig ret, jeg ser frem til gensynet meeeeeen San Diego lyder blot lidt bedre i mine ører. Haha!

I øvrigt har Green People, lavet en sindsyg skøn rejse udgave af deres fantastiske Quinoa serie. Produkterne er virkelig lækre, hvilket er oplagt til at hive med på turen til syden. De er både økologiske, velduftende og kan være i håndbagagen. Rejse sættet koster 399 og er hver en krone værd! Find det lige her.

Og… Godmorgen fra os :*

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHITSTORM OG 3 BLOGS JEG LÆSER