FREM MED VÆRKTØJET KVINDER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DAGENS HOSPITALSBESØG

FREM MED VÆRKTØJET KVINDER

Sponsoreret indlæg.

signemorkebergsjostrom-4signemorkebergsjostrom-7signemorkebergsjostrom-100

Vi har sørme fået os en ny væg! Det er altså virkelig sejt!! Ikke kun forbi jeg har fået mit eget walk in closet ( yaaaay! ). Men også fordi den kortere gang virkelig giver mening og  ren faktisk bliver brugt til noget fornuftigt! Nu er det tydeligvis ikke mig der har lavet denne enormt flotte væg, men min ven Martin som har tryllet i vores oase. Er dælme heldig at have dejlige venner som ham!

Jeg er stor fortaler for selvstændige kvinder, der kan klare sig selv. Også handy arbejdet! Selvfølgelig kan de færreste af os ren faktisk bygge en væg. Men vi kan sagtens være handy og pisse seje! Jeg må indrømme, at jeg gør sgu en ære i at kunne tingene selv. Mener det er direkte pinligt at være afhængig af andre, for at hænge et billede eller en hylde op. Derfor har det altid været super vigtigt for mig – Independent woman! Haha! Enhver kvinde med respekt for sig selv, ejer altså en værktøjskasse! En yderst fornuftig værktøjskasse. Så frem med værktøjet kvinder – we can do this! 😉 Jeg kan prale med, at jeg fuldstændig selv, har sat String reolen fra Design Delicatessen, op på kærlighedsvæsnet’s børneværelse! Se hele børneværelset her.

Min værktøjskasse. Jeg har en e.s boxx værktøj Elektro, som er en samlet pakke. Jeg har købt den hos Engelbert Strauss. Den er skide smart, der er både hammer, gaffelnøgle sæt, vaterpas, tommestok, bidetang og en masse andre handy-stuff. Udover den har jeg selvfølgelig også en skuremaskine, en masse forskellige bits, en håndsav og selvfølgelig utrolig mangle forskellige søm, skruer og rawplugs i forskellige former. Som kan findes lige her. Jeg mangler ikke noget!

Et lille shout-out til alle os single kvinder:
Køb en værktøjskasse, vær selvstændig og gør arbejdet selv!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS HOSPITALSBESØG