SHITSTORM OG 3 BLOGS JEG LÆSER - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ZOO OG TIRSDAG

SHITSTORM OG 3 BLOGS JEG LÆSER

Indlægget indeholder affiliate links!

signemorkebergsjostrom-200

Shitstorm og 3 blogs jeg læser! Jeg sluger simpelthen de saftige tinder historier, vrede udbrud og yderst fornuftige mor-tanker til mig. Det er så skønt! Følger lykkeligt med i andre bloggers hverdag og tanker. Det er pisse befriende, når andre sætter ord på de selvsamme tanker jeg har. Inderligt ville jeg ønske, at jeg også selv havde nosserne til at give slip, råbe op, dele mine hudløst ærlige tanker med dig i øjeblikket. Går igennem en shitstorm uden lige! Jeg beroligere mig med, at de indlæg selvfølgelig nok skal blive udgivet, tankerne skal nok blive frie og jeg skal nok få raset igennem. Ind i mellem hader jeg egentlig bare at være den voksen, det er pisse nederen! Men hver ting til sin tid, lige nu er ikke det passende tidspunkt. Baaaaaahhh PIS!!

Derimod er jeg vild med at migogmintinderbaby. Misunder hende også for bare at give slip, og få hendes shit ud. Det er fanme fedt, især når man kan relatere til nogle af de ting, som hun også går igennem! En anden blogger, som jeg nyder er Lortemor. Hun kalder sgu en lort for en lort. I et yderst velformuleret sprog, pakker hun intet ind. Love it! Nutidensmor, er hopper jeg også jævnligt forbi. Hendes indlæg med 12 fantastiske fordele ved at være single, er spot on!

Hvis du læser nogle pisse gode blogs ( udover min selvfølgelig ), så del dem gerne med mig!

above-copenhagen-lookbook-released12

4 kommentarer

  • Jeg læser faktisk også med på de blogs du nævner – især nutidensmor. Men ellers læser jeg også med på Neohippie.dk (om bæredygtigt familieliv), Ringe i vandet – bettinalindskow.wordpress.com (om velgørenhed), Fuldtidsmor.dk (om livet som hjemmepassende karrieremor) og udelukkendelund.dk (om blogging og moderskab). Jeg kan godt lide, når der også er noget lidt “fagligt” på bloggen nemlig:-) Det er også derfor jeg både blogger om familieliv og passion/karriere selv.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tea

    Jeg læser morogmor.dk, kan varmt anbefales.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ZOO OG TIRSDAG