SØNDAG, SAVN OG NYT HÅR - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
UHMM BOX GIVEAWAY

SØNDAG, SAVN OG NYT HÅR

Indlægget indeholder affiliate links!

signemorkebergsjostrom-7 signemorkebergsjostrom-12

Vejret er intet mindre end pragtfuld og mens gaderne omkring os er fyldt med løbe-glade mennesker. Så nyder vi i fulde drag søndagen, som for os er fyldt med hygge og afslapning. Jeg har fået luftet mine overdrevet skønne Hafnium fur loafers. ( Læs mere om skønhederne her. ) De daglige gåture, ender altid ud i mit gamle kvarter. Jeg elsker simpelthen at spadsere rundt, i dét jeg stadig anser som hjem. Må indrømme at jeg savner svømmehalskvarteret enormt meget. Misforstå mig ikke, jeg elsker min nye lejlighed, der er masser plads til både kærlighedsvæsnet og jeg. Men den er stadig ikke min helt trygge base. Det var en værre rod da vi flyttede ind, både renovering og i det forhold jeg var i. Intet var rart at være i og slet ikke med en lille nyfødt – kunne snildt være flyttet tilbage i min elskede lille Frederiksberg lejlighed. Hvis jeg dog kunne tælle på én hånd, hvor mange gange jeg har fortrudt dét tidspunkt at sælge og købe! Midt i kaoset, havde jeg virkelig brug for en tryg base, hvilket nok ligger til grund for mit savn af den følelse at være hjemme. Jeg har overlevet de søvnløse nætter og tilvænningen af de nye lyde, i sig selv er jeg super glad for pladsen. Kærlighedsvæsnet kan bolter sig på 104 kvm, fremfor 47 kvm og det er pragtfuldt!

I øvrigt har jeg fået nyt hår, som jeg er overdrevet glad for! Ingen kan trylle som Michael AvenueSom du måske allerede har luret på instagram eller snapchat ( signemorkeberg ). Hans magiske hænder laver altså bare det smukkeste hår!! Han forstår sig virkelig på mit kæmpe ( til tider utæmmelige ) garn. Hver gang jeg går fra hans salon i indre by, tænker jeg “Fuck janteloven – jeg er blevet fucking lækker!!” dén følelse er guld værd! Jeg er så vild med ham!!

Psssssst et lille søndags sparetip til børnefamilier!
Pixizoo har 20% på ALT med rabatkoden: pix20
Gå direkte til Pixizoo her ( Gælder ikke i forvejen nedsatte vare )

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UHMM BOX GIVEAWAY