LEGEKØKKEN OG LEGEMAD – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
10 BEKYMRINGER SOM MOR

LEGEKØKKEN OG LEGEMAD

Indlægget indeholder affiliate links.
Og billede lånt af kreative Daniella Elton fra bloggen Lucas og Mor.

ikealegekokken

Nøj hvor er det fint, det skal kærlighedsvæsnet ha’!” Var min første tanke, da jeg faldt over bloggen Lucas og Mor. Hvor Daniella har lavet den fineste makeover på på det ellers halvkedelige Ikea legekøkken. Det er så så fint! Ganske vist anser jeg mig selv, som et kreativt menneske. Men denne form for kreativitet har aldrig været min stærke side. Daniella har gjort det forrygende nemt ( eller det ser det ud til ), hun har nemlig lavet en fuld beskrivelse igennem de forskellige ændringer hun har lavet, samt hvilket materialer hun har brugt ( Find her ). Den perfekte brugsanvisning til at få sit ikea legekøkken til at shine! Ja tak!

Jeg må indrømme, at jeg i den seneste tid, har kigget ekstremt meget på legekøkkener. Der er utrolig mange modeller men Ikea’s legekøkken med Daniella’s touch har bare en minimalistisk vipe. Som passer faktisk godt ind i vores hjem! Jeg er gået i fuld gang med at shoppe til den makeover, for at kærlighedsvæsnet får så sejt et legekøkken! Men hvad er et legekøkken uden legemad? Det er pænt tørt, at stå og hamre på potter og pander. Det er sørme ikke, som da jeg var barn. Hvor altid var super urealistisk. Nu kan man både få seje kaffemaskiner ( se den her ), røremaskiner ( se den her ), ispinde ( se dem her ) og kasser med alt hvad hjertet begære ( se den her ). I øvrigt kan man ikke også få alle mælkeprodukter i øko-versionen ( her, her og her ). Ved ikke hvem der kommer til at lege mest med det køkken. Haha!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 BEKYMRINGER SOM MOR