10 BEKYMRINGER SOM MOR – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
LILLE BITTE OG MOR-DILEMMA

10 BEKYMRINGER SOM MOR

signemorkebergsjostrom-5

Der er intet mere livsændrende end at blive mor, det ændre en kvinde fuldstændigt. Der er nye slags bekymringer. Som de typiske hverdags bekymringerne. Vuggestue start, tandudbrud og sygdom. Men der er trods alt også de mere voldsomme bekymringer. Død, ulykke, voldtægt. Som er ting, jeg hurtigt forsøger at slå ud af hoved, når de i ny og næ popper op. De kommer i bund og grund fra mine livserfaringer. Vi har alle oplevet og erfaret vores igennem vores liv, vi har haft succeser og vi har haft det modsatte. Alt andet lige, skal vores børn lærer igennem deres egne fejl, som vi selv her. Men for fan vi er mødre, vi bekymre os! Vi vil jo for alt i verden, gerne vil beskytte de små mod alt ondt! Idag deler jeg 10 bekymringer som mor.

 1. Død og ulykke. 
  Jeg er eddike bange for at der skal ske hende eller jeg noget. Frygten for at være en del af hendes liv, at jeg skulle blive taget væk fra hende. Og for satan, frygten for hun skulle blive taget væk fra mig. Jeg kan simpelthen ikke holde det ud!! Har du lavet et børnetestamente? Det er jo SÅ vigtigt!
 2. Vilde byture og idiotiske mænd. 
  Største delen af os har haft vilde byturer, og vi har også mødt idiotiske mænd. Det er langt ude i fremtiden. I know. But still. It scares the hell outta me!
 3. Samvær og kastet rundt.
  Jeg har fra starten af været helt klar på, at jeg ikke ønsker hun skal kastes rundt i mellem to forældre. Som simpelthen er en dyb frygt for mig! Jeg vil for alt i verden, ikke ønske hun skal være ét af de børn som har skiftende ugedage hos den ene og anden.
 4. Vuggestue-start.
  Indrømmer blankt, at jeg er lidt nervøs for den vuggestuestart. Det er jo en kæmpe forandring i hendes liv. Personligt, kæmper jeg lidt med at skulle overlade mit barn til fremmede mennesker. Mom issus!
 5. Voldtægt. 
  Mit største mareridt, er at hun på nogen måde, skal opleve nogen form for seksuelt krænkelse! Jeg ved om nogen, hvad det gør ved en kvindes indre!
 6. Kærester.
  Mødre til drengebørn, PLS gør et skide godt arbejde så den kæreste-bekymring er fuldkommen ligegyldig!
 7. Venner og veninder.
  Mit ønsker er hun får de bedste venner og veninder. Det er jo vitterligt en vild indflydelse de kan have på hende valg i livet.
 8. Mobning. 
  Børn kan være direkte lede ved hinanden! Jeg vil gøre mit aller bedste for at kærlighedsvæsnet aldrig mobber eller bliver mobbet. She’s gonna be Switzerland!
 9. Vold.
  Kan aldrig forestille mig at nogen skal ramme hendes lille nuttede kind. Men det er klart en bekymring!
 10. De evige mor-dilemmaer.
  De valg, som jeg skal træffe igennem hendes liv. Er de mon de rigtige, hvordan vil A. påvirke hende, hvad med B. Åh bare jeg træffer de rigtige!

Er jeg den eneste med den slags bekymringer? Er jeg hysterisk? Tilføj endelig dine bekymringer!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LILLE BITTE OG MOR-DILEMMA