LILLE BITTE OG MOR-DILEMMA - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
CREEPY TYPE OG 25% RABAT PÅ SOLBRILLER

LILLE BITTE OG MOR-DILEMMA

sophia12dage-3

Åh, se hvor lille bitte hun var!? Kan slet ikke forstå at et år er gået. Og på den anden side, er der sket så enormt mange ting. Hun er gået fra at være en lille bedårende baby på knap 3 kg, til at være et møg-charmerende pige som har den vildeste personlighed. Et mor-dilemma, er tiden egentlig gået stærkt eller langsomt? Haha! Allerede fra første øjekast, kunne jeg stirrer på kærlighedsvæsnet i ubeskrivlig lang tid. Det har på ingen måde ændret sig. Hver aften kan jeg snildt bruge timer, på bare at studere hendes ufattelige smukke træk. En mors kærlighed, kan intet skyde igennem. Man kan bare ikke elske for meget! Én ting er helt sikkert, jeg er så smask forelsket i denne skønhed!!

Vuggestue start. Say what! De fleste af os mødre, går hjemme med vores børn i knap et år. Hvor efter barslen er slut, arbejdslivet skal begynde og de kære små skal ud i institutionslivet. Igen er der et mor-dilemma ( ihvertfald for mig ). Min første tanke med vuggestuen var, “det bliver skide fedt for hende!” Efterfuldt af “Øh er jeg nu så tryg ved, at lad fremmede mennesker passe mit barn?“. Vi skal snart igang med indkøringsfasen og det er sindsygt vigtigt for mig, at tag den tid som hun har brug for. Hvis du sidder med nogle pisse gode tips til indkøringsfasen, så må du endelig ikke holde dem tilbage. Tager gerne imod, endda med kyshånd!

Jeg kan nævne igen og igen, at det er den vildeste process. At mærke liv inden i ens egen krop. Som gravid flodhest, der indefra bliver sparket ud og blå. Til at holde sit lille nyfødte barn i armene. Genfinde glæden ved at kunne ligge på maven, stirre på skønhed i timevis og uden at tøve udsætte alle tænkelige behov for barnets. At se lækkerheden vokse, at klappe i sine små hænder, blot at barnet kan holde sit eget hoved. Der er så sindsyg mange milepæle, at man som mor, konstant går rundt og er høj over ens barns nye færdigheder. Det er en crazy process, naturen er for vild!!

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CREEPY TYPE OG 25% RABAT PÅ SOLBRILLER