SØNDAG OG MORS DAG - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
LÆKKERIER MED 20% RABATKODE

SØNDAG OG MORS DAG

sondagisengen

Søndag og mors dag. Det er ganske okay at snooze den lidt længere end normalt. Efter mit opråb, udbrud og NEED-HELP-råbet om vores møg dårlige sovevaner, fik jeg en masse fantastiske tips fra jer. SÅ dejligt. Virkelig tak tak tak! Det gav mig mere ro i maven og selvfølgelig skal det nok finde sit rette leje med tiden. Lige nu, ammer jeg og det giver kærlighedsvæsnet nærvær og tryghed. Hvilket faktisk er skide i orden! De lange bryster, må sgu bare fixes senere 😉 Jeg har forsøgt samsovning og det virker forrygende! Udover vi lige har haft en nat med opvågninger hver time. Hun bliver dog stadig lagt i sin egen seng, da jeg er eddike bange for skønheden vågner og ruller ud af min seng. Ville sgu aldrig tilgive mig selv! Når jeg går i seng, vågner hun som regel og kommer over i mine arme – all night long! Elsker at have hende helt tæt på, ganske vist med den forståelse for,  at jeg kan kysse nogen form for sexliv farvel på ubegrænset tid. Men hvad fan’ hun kommer alligevel altid i første række, så lad mig da bare gøre det klart fra starten. Ingen hanky panky før ægteskabet, er ny-funden jomfru. Haha!

Hov, jeg kom vidst lidt ud på et sidespor der. Er i øvrigt også træt! Vores søndag står på vaskeægte hygge, i form af 2 lege-aftaler med kærlighedsvæsnets venner. Vi skal på legeplads og krydser fingre for vejret forbliver fan-fucking-tastisk. Så vi mødre kan nyde en kaffe, mens de kære små hygger sig i sandet. Det er bare lidt hyggeligere, hvis vi kan slippe for følelsen af at være en våd hund. Lad os slå fast, at København bare er skide skøn når solen skinner og der er en kaffebar i nærheden!

Vi må hellere komme ud af sengen, selvom det vel og mærket er pisse dejligt lige her. Dejlig søndag til dig!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆKKERIER MED 20% RABATKODE