PYNT TIL 1 ÅRS FØDSELSDAG – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
LILLE KØKKENHJÆLPER

PYNT TIL 1 ÅRS FØDSELSDAG

Indlægget indeholder affiliate links!

signemorkebergsjostrom-10

Efter flere af jer har henvendt jer i forbindelse med pynten til kærlighedsvæsnet’s fødselsdags fest. Det skal i da selvfølgelig ikke snydes for lidt inspiration og pynt til 1 års fødselsdag. Alt er tagget på det ovenstående billede 🙂

Udover det havde jeg sørger for et hav af agurk stænger, snacks og børneoste. Der var selvfølgelig også morfars hjemmebagte fødselsdags boller, smør + ost. Sidst men ikke mindst havde jeg været forbi lagkagehuset og fået de lækreste cupcakes med bær-topping. Det var en fest!! Til familie-fødselsdagen, var der tilføjet lidt tapas til de sultne voksne maver!

Hvis du er i god tid med forberedelserne til dit barns fødselsdag, vil jeg anbefale du shopper amok på AliExpress, det er møg billigt! MEN det tager altså noget tid, at få det hjem! Jeg købte en hel del hos mintemafest.dk, de leverede så hurtigt. Og har både helium og balloner. Super smart!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LILLE KØKKENHJÆLPER