LILLE KØKKENHJÆLPER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SØNDAG OG MORS DAG

LILLE KØKKENHJÆLPER

Indlægget indeholder affiliate links!


signemorkebergsjostrom-16signemorkebergsjostrom-15
Min egen lille køkkenhjælper. Tænk hun er blevet så stor, at hun kan hjælpe lidt til mens vi kan hygge os gevaldigt. Madlavningen er pludselig blevet lidt sjovere! Nu er det jo hverken fordi hun kan lave det store, men at vaske grønsager, tørre af efter opvask og vælge basilikum blade. Det er i aller højeste grad noget hun kan. Det fedeste er hun synes det er pisse sjovt!

I takt med at jeg er alenemor, så er det ekstremt vigtigt for mig at gør det sjovt for kærlighedsvæsnet at hjælpe til. Om det er madlavning, oprydning eller at vasketøj. Så er hun en del af de daglige gøremål. Men i forbindelse med min grunduddannelse i pædagogik. Vil jeg opfordre alle til at tag sig tiden til, at inddrage sit barn i de forskellige opgaver. De stimulere de kære små sindsygt meget og giver dem en forståelse af ansvar. De bliver pisse stolte af sig selv!! Desuden er det bare møg-lækkert at se sit barn stråle på den måde 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØNDAG OG MORS DAG