10 TING SOM JEG VITTERLIGT IKKE FORSTÅR – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MUM YOU ROCK!

10 TING SOM JEG VITTERLIGT IKKE FORSTÅR

signemorkebergsjostrom-1

Solen skinner og det gør generelt bare én skide glad i låget. Det er jo voldsomt tiltrængt med lidt sol og varme,. Men for søren da, det forårs tøj skal luftes! Oven på 2 dages fødselsdags fest for kærlighedsvæsnet, er det sørme også på tide at få lidt ro og afslapning. Det har simpelthen været de mest fantastiske dage, med hende i fokus og hun har nydt det hele fuldt ud! Idag har jeg virkelig reflekteret over livet og på en eller anden ulogisk måde, er mine tanker gået på ting som jeg egentlig fatter hat af. Idag deler jeg 10 ting som jeg vitterligt ikke forstår:

 1. Graviditetstøj.
  Det er mig en gåde, at der ikke findes mere minimalistisk, feminint og mode-lækkert til gravide kvinder. Ja. vist er der nogle brands og Asos som har en ganske fint udvalg. But still, man ender alt for hurtigt med at lignede et omvandrende telt. Det marked kan virkelig godt udvikles. Hurtigt.
 2. Mænd med dyb V hals og bart bryst.
  Ej men jøsses. Det er jo mærkeligt.
 3. Donald Trump som præsident i USA.
  Det er på ingen måde logisk!
 4. Uhøflige og flabede væsner.
  Det kan få mig helt op i det røde felt. Jeg forstår simpelthen ikke behovet for at være negativ, uhøflig eller flabet. Almen respekt og høflighed kommer man sat’me langt med i min optik.
 5. Tid til at strikke.
  Tænk der findes unge mennesker, som har tid til at strikke. Altså tager hatten af for dem. Men forstår ikke prioriteringen.
 6. Rodehoveder.
  Det er mig en gåde, hvorfor nogen ikke forstå konceptet i at ligge ting på plads. Det tager jo ingen tid, tværtimod! Vitterligt kun et sekund! Det er simpelthen sløseri!
 7. Folk er tager alle kampe.
  For fan da´ordsproget “vælg dine kampe med omhu” er sgu altså pisse fornuftigt! Jeg kan simpelthen ikke magte den slags mennesker. De er i min optik helt gak gak i badehætten.
 8. Toiletpapir.
  Øh.. Regler for hvilken vej toiletpapir vender! WTF?!
 9. Slid huller i tøjet.
  Det er bare aldrig frækt eller lækkert!
 10. Jalousi.
  Jeg har aldrig helt fanget, hvad der gør at mennesker bliver jaloux på en veninde. Er det ikke meningen man skal glæde sig helt enormt på hinandens vegne? Ang kæresteri, selvfølgelig er det ikke super fedt, hvis hankønnet står og skam flirter med en anden. Men ærligtalt, fortæller det at han nok ikke er den rigtige. Videre.

Hvis der er flere ting, som du simpelthen ikke forstår. Så tilføj gerne i kommentarfeltet :*

above-copenhagen-lookbook-released12

4 kommentarer

 • Jeg må indrømme, jeg er en af de unge der strikker. Jeg kan ikke helt sige hvorfor, jeg fik bare en dag lyst til, at lære at strikke og man bliver pludselig afhængig af det fordi, man hele tiden vil lære nye teknikker og mønstre 😀 Men kan godt genkende nogle af dine irritationer fra mig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Forstår det ikke men tager dælme hatten af Camilla!! Det må kræve så meget tålmodighed at lærer det håndværk :O Jeg ville ønske jeg var den type, har også altid gerne ville lærer at være mega kreativ med mine hænder og lave seje ting på andre måder. Men jeg forstår mig simpelthen ikke på det og ejer ikke et gram tålmodighed på den front. Men kan relatere til det med at blive afhængig og fordybe sig fuldstændig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg er ikke helt enig i nr 5 – nu strikker jeg ikke selv, men jeg ser det bare som en hobby på lige fod som at læse bøger eller lignende. Det er vel bare en måde at koble af på, ligesom så meget andet – ligesom man prioriterer at læse bøger eller se serier..? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUM YOU ROCK!