1 ÅRS FØDSELSDAG – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MØG DÅRLIGE SOVEVANER

1 ÅRS FØDSELSDAG

signemorkebergsjostrom-100signemorkebergsjostrom-11 signemorkebergsjostrom-12 signemorkebergsjostrom-13 signemorkebergsjostrom-15 signemorkebergsjostrom-16 signemorkebergsjostrom-17

Wauw!!! Der er gået 1 år, siden jeg første gang holdte kærlighedsvæsnet i mine armene. Kl.11.21 for at være helt præcis! Jeg kan husket følelsen, som om det var igår. Jeg var så nervøs timerne inden, men da hun først kom, var der intet mere naturligt end at havde hende helt tæt på. Som et lyn fra en klar himmel, blev jeg smask forelsket! Hun var så lille bitte og den yndigste pige!  Hun har beriget mit liv på måder jeg aldrig havde troet jeg skulle opleve, lært mig så ekstremt meget og jeg er så pavestolt af hende!! Det er en ære at være hendes mor, aldrig har jeg oplevet større kærlighed! Hvem havde dog troet man nogensinde kunne elske et andet væsen så ekstremt højt? Hendes sind og væsen. Hendes omsorg og charme. Hun er det hele værd og mere til. Aret på min mave, de søvnløse nætter og alle bekymringerne. Jeg ville gøre det om en million gange, for hende. En mors kærlighed!

Idag har vi fejret hendes 1 års fødselsdag med kage, sang og fantastiske gaver. Da det jo er en hverdag og de fleste arbejder, havde jeg inviteret Kærlighedsvæsnets BFF’s og deres mødre. Lucky us, for de fleste er stadig på barsel. Det har simpelthen været den bedste dag! De kære små har leget rundt, tumlet, grint og spist sig mætte i de lyserøde sager. Ej men det har været en fest dag!! Som bestemt ikke er forbi for vores vedkommende. Kærlighedsvæsnet er på trille-tur med mormor og morfar, mens jeg hurtigt får tastet på tasterne. Og når hun kommer hjem, skal vi rå-hygge resten af dagen! Middagen står selvfølgelig på alle hendes favoritter mens os voksne bestiller lidt sushi. AWESOME DAY!!! Vi nupper en ekstra fødselsdags-fest i morgen!

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MØG DÅRLIGE SOVEVANER