AT JONGLERE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NYE TO-DIE-FOR HAFNIUM LOAFERS

AT JONGLERE

Indlægget indeholder affiliate links!

signemorkebergsjostrom-92

Shit, klokken er mange! Hvorfor er der ikke flere timer i døgnet?” En sætning jeg siger højt hver aften. Jeg føler at timerne forsvinder hurtigere end jeg kan tælle til 10. Oftes har jeg hverken nået mine mails igennem eller lavet de opgaver som jeg burde. At jonglere mellem karrieren og alenemor rollen kan altså have sine udfordringer. Må bare erkende at det ikke er så rosenrødt. Måske fordi kærlighedsvæsnet ikke er startet vuggestue endnu? Eller er det vedvarende? Der er jo intet andet at gøre, end at lad tiden råde. Jeg elsker min datter vanvittigt højt og hun er altid min første prioritering. Altid. Men om alt andet lige, så skaber det nogle begrænsninger at være alenemor og selvstændig karriere kvinde.

Det selvstændige liv, som jeg har elsket de sidste mange år. Er jo SÅ heldig at kunne leve af min passion! Jeg elsker følelsen af at arbejde ikke føles som et arbejde. Mens passionen gør mig høj, visualisere jeg i billeder. Det er super fedt! Men ( der kommer altså et MEN ), det er super frusterende at være afhængig af hjælp fra andre, for at få det hele til at gå op i en højere enhed. Lad mig være ærlig, intet arbejde betyder ingen penge. Jeg er jo møg-heldig at få de ekstra hænder – Ganske vist er det kun i en periode. Vuggestuepladsen er lige rundt om hjørnet. But still rosenrødt er det altså ikke 🙂

Ligeledes er jeg jo heldig at kunne nyde det selvstændige liv. Det er fabelagtigt! Vi kvinder er stærke væsner, vi kan sgu det som vi sætter os i hoved. For vores børn kan vi satme også flytte bjerge! Ind i mellem glemmer vi at give os selv kredit for, hvor seje vi egentlig er.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE TO-DIE-FOR HAFNIUM LOAFERS