10 TING MIT BARN HAR LÆRT MIG – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
STRABADSER

10 TING MIT BARN HAR LÆRT MIG

Indlægget indeholder affiliate links!

signemorkebergsjostrom-3 signemorkebergsjostrom-2

Jeg har været ved at forstå, at i denne uge fylder min lille bitte baby 1 år. Tænk der allerede er gået et helt går og alligevel føles det som om hun altid har været her. Min forvirrede mor-hjerne har svært ved at vælge, om tiden er gået stærkt eller stået stille. Haha! Én ting jeg ikke er i tvivl om, er hvor meget hun har lært mig allerede! Som et trylleslag ændrede hun hele min verden og jeg er uden tvivl blevet en bedre udgave af mig! Min tålmodighed ind i mellem bliver sat på prøve, men elsker alt ved mor rollen. Virkelig. Igennem de søvnløse nætter, som igennem grineture. Idag deler jeg 10 ting som mit barn har lært mig:

 1. Et omvandrende lektion i baby-stuff.
  Det er en hel ny verden at træde ind i, verden af baby udstyr. Det var en jungle i starten og igennem erfaringer + idiotiske dumme køb, har jeg dælme lært hvad mit barn synes er møg-kedeligt eller vildt spændende.
 2. Børnetøj mærker.
  Mini a ture, wheat eller marmar. Fuldstændig fremmede ord for mig, for blot 2 år siden. Faktisk kunne du sikkert havde bildt mig ind at det var kæledyr’s navne.
 3. Fusserne kan bruges til mere end du tror. 
  Yes, den er god nok! Fusserne kan både bruges til at samle ting op, underholde ens barn og de er ganske fremragende til at tørre gulvet af med en klud.
 4. Du er aldrig alene på toilettet.
  Faktisk, kan jeg ikke huske, hvornår jeg sidst tissede alene herhjemme. Hvis hun ikke er i mine arme, så griner hun af mig på gulvet. Det har da sin charme!
 5. Tålmodighed.
  Jeg er faktisk et utrolig tålmodigt menneske. Hvem havde dog troet det?
 6. Fungere på 4 timers søvn.
  Man fungere faktisk overraskende fint med 4 timers søvn! Permanent træt? JA!
 7. Giv slip.
  Én ting er sikkert, med et barn har man bare hverken tid eller tålmodighed til bullshit. Man reflektere over værdier og kvaliteter i de mennesker man omgiver sig med. Og jeg er satme’ blevet god til at prioritere.
 8. Principper.
  Før i tiden ville jeg betegne mig selv som principfast. Nu er jeg bare fan af dét som fungere!
 9. Struktureret.
  Jeg har altid været en fri-sjæl. Men struktur og forudsigelighed er to sindsyg vigtige ord for et lille barn. Vi spiser, børster tænder, sover på fuldstændig faste klokkeslæt. Trods det er noget nyt for mig, så er egentlig ganske rart.
 10. Ubetinget kærlighed.
  Før jeg selv fik barn, havde jeg ingen forståelse for den enorme kærlighed. Selvfølgelig har man elsket på forskellige tidspunkter i livet, men alt andet lige er kærligheden til sit barn fuldstændig ubetinget. At smide alt hvad man har i hænderne når ens barn har et behov, er aldrig et valg. Det er indkodet i generne. Man bliver sgu ekstrem uselvisk. Intet er vigtigere end de små væsner!
Udover de 10 ting, har jeg aldrig været mere begejstrede over de små ting i hverdagen. Hun er den sejeste! Hun er så kærlig og virkelig glad!! Jeg er ikke bare en pisse stolt mor, men føler mig som den heldigste! Trods jeg kan blive frustrerede, så er hun det hele og mere værd!
above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRABADSER